Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Во СВР Штип се, тепани се како кучиња. Допрва ги чека ќотек.

2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Леле за ваквите не треба затвор. Ќотек и само ќотек. Кој - каде ги сретне - удри. Мавај и гледај каде. Само ќотек за вакви копилиња.

Аууу како се изнервирав сеа. :@

3. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Кијану, апсолутно никој никогаш не тврдел дека сте исти, жити се' ајде.
    Сите женски исти ли се?
    Да замижеме и да речеме со сиот памет дека навистина машките деца во поголем дел не се привилегирани, сериозно мислиш дека ова не е така?
    Кога се заканило женско дека ќе силува некое машко или дека со другарките/братучетките ќе го начека вечер негде и ќе го претепа?
    Женско ли се заканува со силување и ќотек во порака кога ќе види споделена објава од некој ваков инцидент?

4. bicycle

bicycle Форумски идол

Да беа "фраериве" мои деца јас јавно ќе се откажев од нив и притоа ќе ме јадеше срам и јад какво дете сум израснала.
    Затвор за нив е мала казна. За нив доживотен линч, осуда од народот, женско да не видат во животот, малтретирање, ќотек во затвор три пати на ден.

Па ти да тепаш мое дете, со голи раце ќе те задавам, ќе се пријавам во затвор и лагано ќе ја одлежам казната.
    Па и уште снимање и споделување на интернет, колку треба да си малоумен во мозокот да се курчиш со такви работи м?

Греота за девојчето, за бебето ако била бремена и за нејзините родители.

Не знам дали некогаш ќе се опорави од оваа случка. ;(

5. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Затвор за вакви е мала казна.Истото само до смрт.Горзотии.Можете да ударете жена п.мм оди удри маж да ве видам.Пички. Се потресев скроз.
    А со кој акл се снимале не разбирам?
    Морони требало никогаш да не се родите:@

6. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Не сум родител но кога ќе бидам има да го воспитам детето како што ме воспитале мене па што сака нека е. Пропуст во домашно воспитување е резултат - баш тоа што го пиша.

boomsleng likes this.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Да не се делиме на мажи и жени.
    Знам и за семејства каде жената вака тепала. Имав комшии такви исто така, жената во двор го правеше сол мажот, буквално вака. Им викавме и полиција, но тоа траеше се дур не се отселија.
    Ова е ужасно...страшно. Морници ме лазат, па уште и бремена.

8. deskarada

deskarada Форумски идол

Колку се напнав еј, па уште вика едниот дека лажела дека била бремена од него.
    Оние не можат луѓе да се наречат. ЗАтвор е малку за нив!!!

9. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Луѓе а тој од јавна соба што ја направил групата доби ли казна? Ништо немам слушнато за тоа

10. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Замисли ова да не и е првпат, и да се случувало ова и со други девојки кои не се документирани.
    Страшно :envy:

11. Maro87

Maro87 Популарен член

Од вакви дебили све се очекува. Може и претходно била малтретирана девојката, а може и други да биле од овие. Ништо не е чудно..

12. bicycle

bicycle Форумски идол

Aко постојат и други девојки, а верувам дека постојат за жал мислам дека после ова ќе имаат повеќе сила да пријават во полиција и да бидат дополнителни сведоци а претходно се срамеле или плашеле да пријават.

Само едно нешто ми е страв, ова да се заташка како се останато во нашата земја или да одлежат неколку години во затвор, 2 3 години, затоа што знаеме каков е законот овде па да излезат а девојчето доживотно да има траума и повеќе страв кога ќе излезат, не дека сега нема.

Длабоко во душата се надевам дека правдата ќе победи и дека овие ќе гнијат во затвор.

13. Maro87

Maro87 Популарен член

Дај боже да си добијат тоа што треба, и цел живот така сами да си умрат, без да осетат топлина од жена и од дете.

14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Кое СВР бе, нека ми ги пуштат на еден саат, ко што имам тензија и вишок сила во мене, ликот ќе им го сменам нивните да не ги познаат еден ден.
    Ѓубриња едни скапани, дупло да им се врати да дае Господ.
    Затвор и ќутек им е малце, душевна болка треба да трпат, кошмари да имаат.
    Многу ми е криво за девојчево ;( се надевам побрзо ќе закрепне од траумата..срцка

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Не разбрав,тепани се или не?

ЕденЧлен likes this.
  16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Од ваквите најмногу си патиме :(
    FB_IMG_1585834580009.jpg

17. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Лиле има два сина. Да имаше ќерка немаше вака да пишува. Ама нели чим не е по својто дете да ги напаѓаме другите. Не е фб за сите...
    Најстрога казна за тепачите, а ќотекот не е решение.

18. KateKane

KateKane Форумски идол

Битно аватар со Богородица има, проштева Госпо оти тропа глупости.
    Што се надоврзува на мојот претходен пост дека на вакво дереџе сме од вакви дојдени.

Срам, брука и резил. И за неа и за сите тие кои лајк и ставиле. Дното, септичката јама на земјава сте.

VDT2906, elenaxbbg, Giovanna and 25 others like this.
  19. Bridget

Bridget Форумски идол

Оооо ете ја таа домаќица, Божица на поштеноста, неа не ја тепаат по дома оти она знае како да се понаша со мажот, да му оди по газ, да го гледа ко крал за на крај да се пофали дека неа маж и никогаш не ја удрил. Не знам кого повеќе да жалам, вакви што цел живот ведат глава пред маж за мир у куќа или таа што еднаш ќе добие ќотек ама има муда да му се спротистави на идиот.

20. Damata so marama

Damata so marama Истакнат член

Загрозена сум од видеото... А сега вака пошо сум од Штип едниот мангуп го познавам а исто така и девојкава. Да бидам по детална, ѓубрево е гад што го запознав во училиштето. Не се знам лично со него туку прв пат го видов кога дојде во училиштето и и се закануваше на тогашната девојка. И тогаш употреби физички напад на тоа девојче. Но мислам дека таа преќути и не пријави во полиција. Исто така со секоја девојка што е бил исто им се има заканувано и се. Зборувам за Пепи. Другиот не го знам. Значи ако ѓи видам пуштени на улица и после оваа случка јас ќе ги задавам.
    За девојчето не изјавувам ништо бидејќи не е мое право да зборувам за некого. Но можам да кажам дека ова не го е заслужила ни најмалку...За нејзиниот живот не зборувам за нејзините постапки. Бидејќи не ја знам лично. Но што и да е направила бре не треба ќотек.
    Фраериве сакаа да изиграваат мангупи но сега ќе си го окркаат