Канцерот на ова општество се родителите !! Вакви монструми произлегуваат само од монструми !!! Можеби и она била крива пууу јзк https://www.libertas.mk/video-imam-samo-eden-sin-ama-zakopa-me-vishe-veli-tatkoto-na-eden-od-osomnichenite-za-tepaњeto-devoјche-vo-shtip/
Ме ежи изразот - ама и она си го барала. Да бидеме реални, има постапки кои провоцираат и имаат таква цел, но не смее другата страна да им ја оствари целта. НЕ СМЕЕ одговор да биде било какво силување/тепање. Нема заслужено/не заслужено насилство. Ужасно е! У случајов како си го барала?! Ако останала бремена не е нешто за вина и тепачки. Ако била заљубена па лажела дека е трудна, непромислено е, но повторно НЕ Е за вакво крвничко тепање. Овој татково поише го закопал ради тоа што ги посрамотил јавно, па ќе ги зборат, а да не беше откриено ќе беше само - си го барала. А сигурно му е једини син, ама сигурно има и ќерка која не ја сматраат за жива, ама синот...
Сега го видов, па добро бре кај им е мозокот на овие токмаци? Такво мало ситно девојче и воопшто женско како имале срце ова да го прават Се надевам надлежните институции ќе преземат соодветни мерки за овие силеџии. Покрај редовни психосеанси колку ли часови општествено одговорна работа би требале да изработаат, еве не знам дали има доволен број за тоа и башка anger mаnаgement треба до крај на живот да посетуваат. Страшно, ми се згади
Ма ништо нема ѓубрево е сељак во градот, на слики е со бмв, во центар пешки или со точок иде. Ѓубриња да скапат во затвор. Волку лоши мисли никогаш не се ми дошле но сакам се најлошо за нив.
Овие мажишта..фраеришта..искомплексирани будали...со исчупани веѓи у крива линија...се срам за цел машки пол...за цела нивна фамилија...за сите нивни познаници... па се менуваат двајцата..едниот снима другиот снима...па обратно...па де тупаници..де шамари..де шутеви по тело... па да ви го е*ам племето...па ако си маж оди тепи се у ринг..оди тепи се на плоштад..оди тепи се со маж бе...они двајца будали отишле да тепат девојче бе... толку сум вознемирен што притисокот ми го покачија...се надевам ќе има институции и ќе има казна...од осудување на што повеќе години затвор...до е*ање и тепање од постарите затвореници у затворот...па тогаш може ќе сватите што точно сте направиле.. и ако видеото е постаро и сето ова се криело до сега тогаш нека се засрами и тој идиот..баба дедо владика политичар началник што ги штител...нека размисли на некој од неговите блиски да му се случело тоа...тогаш што ќе направел...
Не е време за претпоставки. Како мислиш до толку? КОЛКУ Е ТОА ТОЛКУ??? Никој не заслужува тепање макар спиела со цел Штип! Велиме дека се разликуваме од животните затоа што се можеме да решиме со разговор и на мирен начин ама очигледно грешка сме. Не можат насилници да зборуваат полесно им е да тепаат!
Само што сакав да го ставам и јас видеово. Не се ни изненадив, не може да има вакви деца со родители со нормални сфаќања што ќе им пружат правилно воспитување и ќе ги научат за почит итн. Би сакала да речам дека двајцава идиоти заслужуваат најголем ќотек да си добијат, што не дека не е вистина ама проблемов ни е ептен подлабок. Сѐ ни е до менталитет , стереотипи, воспитување што со генерации се влечка па се пренесува на нови генерации и еве го излегува на виделина, на моменти во вакво издание , друг пат во издание на Јавна соба и слични работи што никогаш целосно не се решаваат. А не ни треба ни вакво видео за да знаеме дека уште многу многу жени го живеат ова секојдневие и немаат никаква поддршка ни помош, а често добиваат и чувство на вина од слични вакви нелуѓе како овие што ги збориме.... Многу ме интересира дали ќе добијат некоја казна или ќе ги видиме пак на улица за два дена. А за траумите што ги добило девојчето, алал да им е, цел живот ќе ги носи.
Родителите можеби не го воспитале, можеби погрешно го воспитале ѓубрето, но ни М од монструми немаат луѓето. Сигурен сум дека не му рекле да тепа девојки и да снимаат притоа. Се надевам дека ѓубрето до сега има бар десетина модринки во станица.
Епа ти не мора веднаш нападне. Не мора до толку да биде малтретирана туку можеле да седнат да разговараат. Веројатно ми најде игла во сеното и за тоа се фати,не ни прочита што допишав понатака. Да,во право си не е време за претпоставки така што и ти немаш право да даваш претпоставки на што сум мислела
Не претпоставувам само читам. За мене малтретирањето е малтретирање без разлика дали е „малку“ или „многу“ ако воопшто има мерка за малтретирањето. Не те напаѓам само сум изреволтирана од самиот настан и сум против за било каков вид малтретирање. Доколку некој згрешил може да му се укаже грешката.