Им фуфка од брачата Толку од демократијата еднаквоста Слободата на говор Да ти фуфка у сопствена земја
Тоа е точно, јас никаде за никој не кажав било што, туку само дека мора да одговара. Ама кога ми правдаат некого а е крив, ми се повраќа. Тоа што некои луѓе си дозволуваат да кажат се и сешто, да копаат информации од чукун дедо си е нивен грев, а апсолутно нема врска со нас кои сме гневни зошто знаеме каква е правдата кај нас.
Добро а кај е веста за момчето кое било прегазено пред МНТ? Низ коментари пак начекав дека било згазено во ист момент со пешакот на Гоце Делчев, а никаде по медиуми нема за тоа..Имало најверојатно, ама избришале или јас неможам да најдам..
Јас отворив една статија од инфомакс и поставени се сликите од сообраќајката на Гоце Делчев, така да можно е да се работи за лажна вест!
Ау што "к'смет" ќе имаа овие Филиповиќ.. Мене ми паѓа чудно зашто случајот со девојката пред 1 недела букна насекаде а еве неколку дена по ред се дешаваат пак сообраќајки со смртни случаи и ништо не се збори за нив. Сите мораат исто да се гонат. Можда не се околностите исти ама исходот за жал..
Тој дедото? Фино прашав јас која точка е оваа бидејќи на овој потег нема пешачки, дури до семафорите. Се надевам ќе се знае што се случило.
Има пешачки, тука баш кај автобуската, баш каде што завршува мостот и се врти накај кале. Пишуваше дека неофицијално не поминувал на пешачки но не е потврдено.
Има пешачки близу кај автобуската постојка, ама удрен е после пешачкиот според сликата не преминал на пешачки.
Јас незнам како може човекот да поминувал улица подолу од пешачкиот премин, нема логика. Често поминувам од таму, лево има жардињери на самата улица. Се надевам има и други сведоци од страна... Еве и видео каде е колата и каде е пешакот.. Освен од другата страна ако не поминал, ама толку да не го види како поминува низ две ленти.. https://www.facebook.com/sitelmk/videos/1815833492140287/
Не можам да си визуелизирам сега во глава точна траса, но по сликата, да, се чини дека сударот е на сред улица. Или е лоша ептен сликата. пс. Ми текна. Ама пак, по сликава, чудно е.
@desperate15 дека го избриша мислењето Човекот е лихвариште нели има 80,000€ да позајми Еве Ја сум за ФБИ бе и кога ќе кликнеш на линкот пиши Драган Филиповиќ и ќе видиш
Што стана ова да ти е страв да поминеш улица на пешачки. Не знам толку ли е тешко на 1-2мин да застанат да ги испуштат пешаците. Во мојот град не е толку фрекфентно, ама пак не застануваат, морам да почекам да поминат колите па јас и тоа на пешачки.