Уште потешко на децата... За жал не верувам дека е преживеано на тој терен и такви временски услови. Плус мислам дека не е и веднаш пријавено, додека се сфатиле дека го нема додека пријават да дојде помош..
Ne veruvam vo instiktot na prezivuvanje dodeka mene ne mi se sluchi. Jas samo sto parkirav kola pred nekolku godini pred MTV I pustiv poraka.Doagja gospodin so Mercedes I mi vika preparkiraj ja kolata.Prvo mislev deka e nesto sluzbeno lice I mu rekov obelezan parking e, pratena poraka I si trgnav.Vo sred bel den izvadi pistol .Lugje pominuvsa nikoj ne zastana samo se rascisti prostorot.Kameri od MTV ima.Vo momentot da imav oruzje vednas ke pukav zatoa sto mislev kee ubie.Samo rekov Dobro I ja preparkirav kolata.Odev pozadi nego I toj po skalite.Otidov Kaj obezbeduvanjeto mu rekov ovoj chovek ima oruzje.Toj mi rece odete na Bitpazar prijavete.Mu vikam videte gi kamerite.Toj mi vika samo so nalog na policija.Chovekot si zavrshi rabota vo MVR (verojatno odese za dokumenti), jas sedev skameneta I ne mozev da mrdnam eden cas. Da imav oruzje ke bev ubica branejki se. Nakstrashno bese narodot site izbegaa okolu nitu eden ne me zastiti ni vikna milicija .Zatoa koga e samoodbrana instiktot za ziveenje dava sila I ke napravis se za da prezivees. Zosto vo drzavni institucii, bolnici, opstini, posebno na MVR nema detektori na oruzje?
Дај боже. Инаку детето е со посебни потреби, не зборува. Ако е згрижено кај некој со оглед на тоа колку слабо се известува за неговото исчезнување, можеби и не ни знаат чиво е и од каде е..
Не мислев згрижено во смисла на удобно сместено, плус не мислам дека дека некој не знае зашто за случајов веќе секаде има, туку за опцијата што ја спомнаа и други луѓе тука, семејството да го има "средено" сето ова(во темата за исчезнати лица цело време се пишува).
https://360stepeni.mk/krivichen-odo...a-pregazi-24-godishnata-devojka-kaj-siti-mol/ Фала Богу нешто нормално во државава.Ова е за почит. Пукни у затвор копито.
Nisto novo, 30 dnevniot pritvor mu istece uste pred poveke od 3 nedeli, namerno ili nenamerno ne objavija mediumite dali mu e prodolzen iako do pred toa se objavuvaa. Najverojatno se brani od sloboda po nekoi komentari na fb. Spored ona sto gledav ne se tovari za nepruzanje prva pomos i se tovari za stavka 2 sto e polesno delo. Obvinitelstvoto pobara 4 god zatvor, koga ke se zeme vo predvid vozrasta, neosuduvanosta predhodno ke dobie i pomalce i taka.. ako ne ne sramnat do togas rusite oti mnogu g... izedoa politicarive za niv
Па, ја би да фрлат еден проектил у Влада и сите министерства да ти кажам право. као шо тргнале..и ќе се деси
Гревче женава.. Душа ми се искина А таа глупачата шо не се осеќала крива, може на психијатриски посматрање да иде.И од затвор не треба да искочи
Jas za ovoj slucaj prv pat citam sega sto ti znaci mediumska selektivnost, za soobrakajkata kaj city moll 24/7 pisuvaa a za ova nisto, pa voopsto ne bila ni vo pritvor gospozata i uste nadvor od drzavata si setala
Глупача скапана племето нејзино.. ја не знам која несовест е ова.Сериозно.. А квази државичево е уште пострашно, на тројца осудени, двајца се без никаква казна..А и мислам треба да влезе во Устав, сите шо се у затвор, сами да си се финансираат како знаат и умеат.Ќе убиваат они луѓе, ќе лопужарат, па на грб на народот ќе јадат.Или мувлосани работи да им се даваат.Едноставно имам анимозитет према затвореници, тие шо се место други луѓе влезени, а они добро знаат кој е намерно влезен-на наш грб.Другиве што е до мене може да умрат без храна и вода.Или нека се снаоѓаат, како што ќе се снаоѓаат семејствата кои ги оштетиле.Ферски да биде бе