Детето е претепано. Таа информација ми е од сигурни извори. Тие што го претепале биле босанци. Синчиња на фаци во Мк. Затоа и се кријат докази. Толку од мене колку што можам да ве информирам.
Сигурно овој Анџело луфта има фатено до сега одамна со лажни документи, многу време му оставија за бегство, и со нелажни документи имаше време да избега.. Иначе да беа толку заштитени како бели мечки немаше одма да ги притворат двајца и одма да им одредат притвор.. Да имале пари, ќе бегале..
Нека почива во мир Денис. Лесна му земја. Да се надеваме дека Хрватска ќе го превземе случајов во свои раце, и ќе ја истераат правдата.
Зашто дошло до притвор, не знам. Ама дека се такви што имаат пари, тоа знам. Не знаев дека ги притвориле, можеби се смениле некои ствари меѓу време. Избегнувам да читам вакви ствари зашто лошо ми влијае на психа. Ама ова што го слушнав, не можев да го избегнам. Ама колку што јас ги знам правните закони значи дека ако сам признаеш вина и се предадеш полесно поминуваш него да те фатат.
Сега го слушав Владо Мисајловски од ВМРО на Сител, кажа дека дури и да е нивен член, тоа не треба да го лиши од одговорност, и дека мора да одговара пред закон ако сторил кривично дело.. Не се огради дека не е нивен член, ама рече дека треба да си добие казна ако направил кривично дело..
Идете на Фб кај Ангело, ги има другите двајца Андреј Костовски, а глупачата ја има со слика, плавуша некоја, по лик и` се гледа дека е кучка
Премногу филмови и серии се гледаат. А пази за два дена се расветли случајот. Се си мислам медиумите си играа глув телефон.
А која е поенатата да ги видиме како изгледаат? Битно да ги судат ко што треба и да си ја добијат максималната казна за делото.
Греота за девојкава, во исто срање е како Ангела што беше вмешана во убиството на Пино, тој Али Фуркан си избега, Ангела во затвор 20 години.. Така и сега, овој си избега, овие двајца ќе гнијат по затвори поради него и поради нивна лековерност..
Да, многу греота што учествувале во убиство на млади невини луѓе. Греота што го шутирала по глава дури лежел беспомошен. Нека ја помилуваат ако не па..