https://sitel.com.mk/brzata-pomosh-so-detali-denis-tot-lezhel-pomodren-i-so-slab-puls-pred-diskoteka Ова помодрен мислеле демек од немање воздух или од тепање?
Мене ми личи дека го имаат заташкано случајов за овој Ангело да избега. Сигурно и надвор од државава е.
Лелеее гледам и вријам у себе. Све најлошо да и се врати на таа кучката. Неписмена една. Шутира по него мислиш у ваздух мава со ногата. Леле неможаааам, да ми е пред очи кој не ја закопа жива лајна со лажица да јадам. Гледав сега вести на тој идиотот 3 години му дале, па плаче. Изгледа сега се буди од зимски сон и влага у реалноста па плаче. Уште па рекол "ја сакам да сум на местото на Викторија" не сине неќеш. Ама полека и тебе ќе те стигне кармата. Свега че бити кајања највише.
Не знам што ме натера да го гледам видеото , нема да можам да спијам... Можам да замислам како им е на родителите што имаат деца од 15 до кај 30 години... не знаеш кога ќе ти се јават да го препознаеш ебате дивиот запад ебате !!
По фб има луѓе што ги бранат идиотиве. Нормално биле тепачки пред клубови, не сме биле таму да судиме, може си го барал, премногу линч се правел на луѓево. Или па како ракометар, спортист умира од неколку удари по глава. Чиниш бесмртни се спортистиве, ок.
Види, не го оправдувам тоа што возел повеќе од дозволеното ама кои сме ние да судиме како се чувствува дечкото. За 2 секунди невнимание цел живот ќе го прогонува тоа дека одземал нечиј живот. Зарем тоа не е најголема казна, да живее со таков товар? Според мене тоа е и поголема казна и од тоа да го осудеа 20 години затвор. Ќе ги одлежи ќе излезе и пак ќе живее со тој товар. А низ Скопје дивеат по булевари и со 90-100 на саат секојдневно. Дали некој ги казнува? Не. Катастрофа е во градов. Да му е страв на човек улица да премине. На секому може да се случи, секунда невнимание и толку.
Сѐ е точно освен моментот на невнимание. Он ги мавнал пошо не ги видел, а не ти видел пошто поминувале кај колата која ОН ја претицал, која СТОЕЛА ПРЕД ПЕШАЧКИ премин.
Види сега, не е од невнимание. Свесно претекнал автомобил, кој бил веќе стоел на пешачки. И нема што да се вади дека не ги забележал од другата кола. Нели возењето се прилагодува на условите на патот, што значи ако немаш баш прегледност, не брзаш да претекнеш. Па посебно не на пешачки премин.
Ама не е исто да одлежи 3г и после пак да акне уште некој, и да одлежи 20г и да не му текне уште еднаш да се качи и вози.
Ги видов веќе сите. Грешка беше во системот како што рече феминка Иначе и видеото го најдов ама моите ме испокараа да не го гледам …
Мене не ми се верува да се пробуваат нешто да заташкуваат, туку мислам дека сме нација на морони. Како ќе заташкаш случај со полн случај сведоци, безбедносни камери, човек кој е државјанин на земја членка во ЕУ, иде на обдукција и може да привлече огромно внимание? Не, него толку се глупи и бесчувствителни, ај бе, се степале и паднал овој, бриши тоа камерите шо ќе се замараме. Па сеа откако умре детево, леле мори мајко мила. Делуваме како да сме испрдок на Киргистан, некаде кај што уште не се писмени, а камоли да се стремиме кон нешто поголемо. Се случува инцидент, одговорни лица за известување нигде, да искочи некој инспектор, одговорно лице да каже чекајте не знаеме што и како, да го води народот кон одговори, да искочат доктори со јасен и гласен стас што виделе и што се случило и да излезат политичари и да кажат дека ќе се разреши делото. Не бре брате, вмро оти Ковачевски го кријал, сдсм оти едниот слика со Мицко имал. Толку им е капацитетот, толку им сече, млад дечко од 27 години до смрт го претепаа, овие со глупости се замараат и нас не замараат. Место да се осигураат да не избега, овие седат и со прстот у гз дремат. Доктори еј, најсвета професија да не излезат јасно и гласно да кажат што виделе, што се случило, ко муви без глави, една кохерентна и концизна изјава не кажаа. Убаво рече некој поназад, ако не се сигурни во нешто подобро да ќутат или да речат ќе чекаме со колеги да утврдиме што точно се случило, вака имало траги на насилство, па немало, па срце, па ај не срце, мозок, главата ме фркна од што абер немаат. Новинари па колку немаме тоа е нешто страшно. Ако не се од оние горенаведените да лепат слики со Мицко или да го товарат ова на Спасовски објавуваат статии од кои ми се сере како на пример кој бренд на цигари пушел дечкото, што бил у хороскоп, ПОГЛЕДЕНЕТЕ ДАЛИ БИЛ ЗАЉУБЕН, мрши ненормални со кликбејт наслови што основна цел им е безмозочни суштества да им кликаат и да им пишуваат амин во коментари. Независен весник кој критички и концизно ќе ја прати ситуацијата е мисловна именка кај нас. Еден да има да си ја заврши работата како што треба, ЕДЕН. Све недарбини, од прв до последен, намерно ли вакви ги бираат, не знам, не сакам ни да се пробам да знам. Којзнае како делуваме кога некој ќе отвори вести да чита за нас, болници ни горат, автобуси ни се палат, јавни соби имаме со педофили по 4 години што добиваат, пред кафичи деца ни претепуваат а овие што треба да известуваат ко гуски во магла.... Неќам да знам, жими една мајка, неќам.
Што се фативте за тоа што реков дека се босанци? Ете и објавив од каде била таа погрешна информација што стигнала до мене … Што должите сега со ова? Не ја разбирам поентава