Мислам дека е најмногу виновна К.Л бидејќи и после падот таа продолжила да го шутира тоа е мислам дно што може да го направи човек да шутира некој што е на земја и не може да се одбрани таа треба да одговора за убиство. Додека А.Ѓ во тепачка го удрил и паднал на бетон што се случува во многу тепачи некој да падне на бетон со глава но не се случува тоа да предизвика смрт. Неговото дело би го класифицирала учество во групна тепачка со смртни последици . Барем јас да сум на местото на јавниот обвинител така би постапила можеби и грешам но тоа е мое мислење, Но секако треба да ја добијат максималната казна за сторените дела сите учесници во настанот.
Кој удар бил фатален покажува обдукцијата.Ние можеме да си мислиме што сакаме,ама тоа може секако да се докаже.
Точно во центар. Ама мислам дека ние како луѓе, за ова не сме спремни. Читај ги само коментарите на темава и ќе ти стане јасно.
Да скапе у затвор наркоман гнасен овој и за силување го инаат обвинувано у Словенија така? Или лошо сфатив Ќе учи после у затвор
Зошто таму, сигурно условите во затворот се подобри него тука.Кај нас во распаднатите затвори нека си седи.
Нема да му преквалификуваат. Да беше небитно дете починато може и ќе, ама сеа тешко. Поише верувам дека нема никаква јака врска тој, се криел што се криел и сфатил дека џабе се крие. И малце претеруете погоре со леле како не го фатиле. Протоколот потрага по лице не е ги пушташ сите у униформа што се да го бараат под дрво и под камен. Си има и тоа процедура која законски си тече. У принцип еве вака, сами си се предаваат. Кај ќе иде, на мајка му, и за Словенија да отиде не може тоа уште вечерта да го организира. Не е ова Грујо бега, ова е небитно дегенериче "бега". Уше од сам старт ви реков освен у подрумот кај баба му нема кај да се крие.
Дада овде У мувла и на ладен бетон Таман кај нас силувачите многу убаво проаѓаат.После неколку силувања ќе му се заарни у гз А на таа мочлата да ѝ се одземе детето, ретардирана
Сеа гледам 28 год имал овој. Не бил мал. Испод дваес год нема да е казнет... така ми се чини. Минвајл, осмоодделенец расечен со нож на час по физичко. Го праќаш детето у школо и ти го сечат...
Кај мене у школо еднаш у 4-5то така нештп, се гаѓаа двајца со ножици и линијари…не знам кој демон влага у децава ама сериозно
Сега сфативте дека не сакаа да го скријат делово туку се мутави,и ќе ги осудат многу,едно што се работи за Тот,друго овие не се деца на влијателни луѓе,туку се надевам младиве ќе извлечат поука. Сигурно Тот да не паднел лошо при првиот пад немаше да биде фатално,колку тепачки имало вакви ехееее,со шутирање и покрволочно тепање,сум видела многу полошо,порано немаше викенд без тепачки,последниве 10тина години е малку поинаку.
Овде и секој викенд дома да си оди. Иначе мислам дека тој што го криеше, тој и го натера да се предаде ради меѓународни односи.
Ја мислам дека намерно се предал.Има нешто.Верувајте ми.Другар повеќе од пола година се имаше криено, толку се неспособни да ги најдат, и на крај се предаде пошо му здосади да се мачи.Или го мрзело да се крие, јас ако добро знам, олеснителна околност е ако лицето сам се предаде.Ако не грешам. @SeaMermaid @Forca може да има некој ќар од тоа шо сам се предал, така? Извинете шо ве тагнувам
Навистина ли имала дете, ццц 19 годишна со 2 годишно, дете кое и е во дом, ако е точно ова, се треба да е јасно за каква личност станува збор.
Значи некој големец го крие, од овие политичарите мош им пренесува овој дрогата, па заради меѓународни односи му рекол да се предаде, можеби и нема да леже му обеќал ццццц. Oва можеби поради ветото што се закани Хрватска. Но , се надевам дека не е замачкување очи 2 дена да е во затвор, 5 на слобода. Нека скапат ѓубрињата