Леле луѓеее цццц. Амн бе Денис со кариера и се како може со таква пријателство или пуштање некое ако е било, а не сумјам дека и таа му се бутала.
Абе и мене ми се пуштале и тоа секакви, мизерии некои, ама не сум ги тепала.Ја ги пцујам ко кочијаш.Свесна сум дека ако го удрам прва дека ја ќе го јадам после.Затоа дур не ме чепне рацете позади.Ама не им мисли на сите мозокот ко мене.Ама и ја ко помала ќе сум се изгорела, па затоа ми дојде памет.Само ова нивново е апла горење
Можеби девојката имала тежок живот, реално дрога, спиење со многу машки, дете на рана возраст, тоа ретко кое дете кое има функционално семејство го прави уште на рана возраст.. И неа некој ја има психички осакатено од сам старт сигурно..
Си има псхилози, психијатри, установи као социјално, СОС детско село Никој не е дужен да изгуби живот ради нејзините хирови.Но ме интереса нада.Шо и да имала у животот ме заболе.Требала да си го среди тоа
Па тие установи да работат како треба нема да дојде до ова.. Колку деца живеат со татко пијаница или дрогираш што ги тепа нив, мајка им, немаат за јадење, немаат елементарни услови за живот, никој не ги посетил освен телевизија некоја за да направи прилог.. Сакам да кажам, дете кое е осакатено од старт е резултат на живеење во дисфункционално семејство..
Не е исто другар ти што се криел и овој, работата ептен ја затегнале и од Хрватска пратиле полиција, на мм колега биле комшии со овој што се предал, цело Волково на нозе било и сегде го барале, па видел дека не може долго да се крие, што ќе прави без храна без вода, ќе умре така, затоа има решено да се предаде. (мое мислење)
Можно е.Не викам не. Ама сакам да кажам, некои и со месеци се кријат од шо се неспособни нашиве. Ќе се бутнеш у секое некое ГАХАХАХАХАХАХ у секое некое У село некое де
април 13, 2022 Приведен првоосомничениот за убиството на хрватскиот ракометар Тот Убави вести од сабајле. Дај боже да добијат сите максимална казна.
Сам се предал, инаку уште ќе го бараа. Па ќе речат олеснителна околност сам се предал, се кае и што уште не
И ова сакам да кажам на темава,зошто мислите дека само кај нас се прикриваат и неправедно судат злосторства? Тоа го имаш буквално секаде,во цел свет,или вакви тепачки и слично,никаде не е оаза на мирот ниту па цути правдина.
Шо има врска кариерата со тоа на кого се пушташ? Ај греота, сеа ако не сите со тежок живот да одат и да тепаат луѓе по улица?!
20+ години да им дадат ќе бидам задоволна. И да ги сместат во тој посебен дел од затворот без никакви привилегии, ни тв, ни телефони, ништо, по цел ден да седат да гледаат во ѕидот и Денис да им е пред очи, и никакви викенди излегувања, да скапат таму мамето нивно, доволно е колку младоста да им помине. И не верувам дека ќе има којзнае колку голема олеснителна околност што се предал сам, цело време се надевам на тоа дека Денис е странски државјанин па затоа ќе мора да донесат јака пресуда, и Хрватска ќе притиска плус. Дај боже да скапат таму.
Абе ние у свој двор треба да си гледаме и ич гајле да не нѝ е за другите држави.У добри работи треба да се споредуваме со нив и да се такмичиме, не у криење убиства И кај нас е полесно него у САД пошо сме 2 педа народ и секој со секој више се знае.Преку прв втор трет и ќе доеш до тоа шо треба, у САД малце потешко
Јас па мислам дека ќе донесат ,,јака" пресуда, ама кога ќе се подзаборави ќе ги пуштат тројцата или барам овој сам што се предал, не ми изгледа тој дека нема јак грб...
Тоа што сам се предал во теорија е олеснителна околност, ама некако верувам дека во случајов нема да биде. Барем се надевам. Премногу притисок има, што од јавност, што од надвор. Нема шанси да се заташка било што. Едино може тој Андреј да добие помала казна, затоа што колку што разбрав само тој е без досие, а и пробал да му помогне на убиениот.
Така де,ама и од толку што сме млитави џамкаме на форум и на фб само,кучињата лаат,карванот си врви,само да не потфрлиме како родители молам Бога. Го гледав профилот на тој Андреј,од какво слатко мило детенце во што се претворил а девојката е таа на сликата со него,нека не ве лажи таа профилната на нејзиниот фб со филтрите. И стварно не можам да сфатам како дечко како Тот се нашол во друштво со вакви деликвенти.
Абе Андреј е наркоман тежок шо вие Шмрка ко правосмукалка.Кое слатко дете На фаца му се гледа дека има фалинка во главата. Ее ја кога викам, помалце да се шлапа по форуми и соц.мрежи а повеќе да се делува?никој не ме ебава 2% И кога зборам дека овие шо нѝ ја водат државата, се од народот искочени, растени у таков менталитет и општество? Исто канти тропаат. Криви сме цела нација.Сами си го напраивме тоа. добро де се фаќа некој момент, и ја знам добри деца у лошо друштво шо биле.Може не му сметало шо се наркомани