Јуле, и треба да ти биде подобро познат правниот систем од мене, пошто ти си правник, не сум јас, не мораш со мене да се мериш, кажав дека јас сум експерт таму каде што треба да бидам. Ова не е форум на правници и јас можам да дадам мислење, да изнесам свој став како лаик, за случајот, или за друг случај, и стварно не мора да бидам правник за да разликувам добро од лошо, правда од неправда. Ќе бидат осудени секако, ќе видиме колку и како.
Не знам да ли је била пијана, ил дрогирана, ал нормална била није. Е за оваа баш овој може е затвореник и клошар, ама доста женски ги опиша.
http://real1fans.com/сопственикот-о...fKTn024bkStqGzP60GUFZg-V_NMhsggIc-KOlDDZlBCNo сепак и обезбедувањето може да го јаде
Ама вие како да не сте виделе тепачки друг пат во животот,како прв пат да ви е ова,и стално се разбегуваат на крај сите.
Непристоен допир од ракометарот бил причина за да почне тепачката која резултираше со убиство на 28 годишниот ракометар Денис Тот. Според неофицијални информации на Алфа ова во Обвинителството го кажала 19 годишната девојка, една од осомничените за убиството на ракометарот. https://newz24live.com/devojkata-pr...pachkata-bil-nepristoen-dopir-od-rakometarot/
Ko o cemu, kurva o postenju… Тек у Шутка да види шо се дешава, папапап, какви жени луди има таму, ама таму нема шутирање.Ко бубачка ќе ја згазат
Ако секое недоразбирање и навреда се решаваше на ваков начин немаше да постои ни еден човек на планетава, сите ќе изгиневме. Не знам дали ова е причината ама која и да била не вреди за да се одземе човечки живот.
Најмногу страда машкиот род од лабилни и неморални жени тешки манипулатори како оваа. Секоја скоро од нас знае да глуми таква и да го сили мажот, но маживе не го разбират то баш. ЗА жал
А машките едни морални папап, форумов е чист доказ какви гомна од луѓе има Абе и у машки и у женски пол има гомна
И јас седам и читам, дали станува збор за коментар во кој пишуваше дека се закачал со сите ама го игнорирале? Сакав да видам до каде ќе водат коментарите ама не можам да го најдам...
Ама и да е к.., не му дава право на никого да ја вреѓа, напаѓа, допира, ако она не сака. Или муабетот ај бе лесна женска, к.., ќе даде одма. Не бива така. Ќе ја правдаме овде ако беше некое мирно девојче. Секако ова не е причина за некој да те усмрти, не верувам дека она имала намера и да го убие. Ај го удрија, паѓа, уште е жив. Мене најморбидно и нешто што не ми излегува од ум е што никој не му помага и не вика Брза помош. Доволно било јазикот да му го извадат. Или викај помош. Ниту сторителите, ниту овие гледачите кои се и те како соучесници.
Абе греота е да клеветат мртов човек бе.Грев е.Сеа он ќе искочи крив пошто не е жив да се одбрани, како возачон на автобусот у Бугарија шо се запали.Секад тој шо не може да збори е крив у државава, да дае Господ да им врати на сите у фамилија бе.Апла се очигледни. После 6 дена им текна дека дечково ја допрел, дека се закачал не знам шо, а Клементина и Андреј одма ги собраа.Пет дена една реченица кажуваат? Освен ако не ддткаат као последици од дрогата И да ја допрел и да се закачал, еве хипотетички да е така, удри еднаш иди си, потури го, плукни го, не тројца ко пичкетини еден да тепате и тоа дур лежи уште на земја.Така сила не се покажува, а сеа у затвор и ќе го сфатат тоа убаво. И мене да ме плесне некој по гз, ќе му ја залепам една, ама ЈАС, нема шо мои другари да го тепаат, или пак јас, мене ме удрил јас ќе му ја залепам една, иде рефлексно и у афект, и си идеш за да не се деси ова. Еден у средно, у автобус, ја си проаѓам да идам на цигара, не знаете како ме удри по гз, ме здоболе значи, е така му ја дадов една, од позади собрана, пет прсти имаше, и сакаше по скали да ме фрли дечкото, проба у раце да ме крене, и го ишутирав и си искочив. Дали јас него требаше да го тепам до смрт? Не Ни таков мочко вреди, а ни моментот.Ме мавнал по гз, и ја него по образ.Фер плеј
Ко шо не му дал никој право да ја вреѓа, она нема право да го тепа дур да умре Реков, она се курчела пошто е со машки.Знам ја женски ко нејзе.И другарки иам шо се такви, у машко друштво леле сите јаки, а сама на улица да ја застанат ќе се онесвести.А со таква и се иам дружено, со мене кога искачаше се осеќаше најбезбедно пошо знае дека знам да се тепам а и дека толку ми чука, и се силеше кај стигне, пошто јас ќе се тепав, а сама коа беше ,,ај збори ми на телефон страв ми е”
Си имаа време неколку дена, си се договорија фино лепо што да кажат и каква приказна да испласираат. ‘Проблематичен бил низ цел клуб’- ок, нека го извади тогаш обезбедувањето надвор. ‘Тој ги удрил нив прв’- ок, не значи дека треба да го измлатиш дур не посине. Денис замина под земја, нема никогаш да ја дознаеме неговата страна. А најмногу ми се гади од овие што го правдаат ова што му се случи јер таков бил клубот, што мислел кај оди, тепачки се дешавале секој викенд итн. Ко да е нормално некој да го убиеш ако те погледне на криво. Не сме нормални, мајке ми!
Ova e ubistvo kakvi saka neka se okolnostite a obezbedzenjeto i ostali posmatraci se soucesnici vo ubistvo i tocka.