Sum bila nekolku pati svedok na tepacki radi licno moja drugarka sto bese komplicirana licnost. Licno da. Zosto predizvikuvase takvi gluposti non stop tenzii namerno. Od umot ne e nisto izvaeno, zosto istoto nikogas so druga prijatelka se nemase deseno. E zato ni "teknuva"
Нема да те одминам, ни тебе ни никој со понижувачки коментари. Лошо ве научиле дома дека за секој проблем жената мрда со опашот, а на мужињава со синдром на мали куриња се да им се простува зошто нели, курвата го натерала. Ај не правете бабски затуцани муабети.
Abe ne mesaj babi i zabi jas se slozvam so to deka ako ne mrdnala zenata so opasot i se. Ali ovde ne e to slucaj vo temata konkretno. Site se vinovni poednakvo, ama ti ocigledno nemas iskustvo so iskompleksirana licnost. Ta ista doticna osoba ima kako so kazavme nekolku prijavi od tormozenje luge. Na tie luge to mu e vo krvta bez razlika na pol. Ne znam so gi vrtis rabotite
Остај, само ти во животот си запознала проблематична личност и сега не просветли сите тука дека жените ги тераат мажулињава да докажуваат кој има поголем. И не вртам, твоето мислење беше дека жените се криви што ги манипулираат мажите и ги убедуваат да прават срања. Посебно во случајов, веќе осудувано клошарче, како да му требало поттик.
Jas kazav ODREDENI osobi vo slucajov e zena a ne deka nema takvi maski osobi. Ti cim sve si videla so se nakostresi, zenite mrdale ne znam so? A za poslednata recenica, pa i mlako
Абе ако сме на женски форум, не мора сите жени светици да ги праиме.Одамна се спремав да ви го кажам ова.Сед бад тру, има и машки покварени, и женски покварени
Реално, што и да се десило внатре несфатливо ми е да се заврши кобно. И да била девојката вознемирувана, не е како да била беспомошна бидејќи дечко и бил со неа и плус тој другиот, можеле да повикаат обезбедување, полиција ама со оглед на тоа дека биле надрогирани секако дека нема да се случи тоа. Друго е сам да се најдеш во таква ситуација. Сите би се бранеле како знаеме и умееме. Ова е оверкил. Затоа во овај случај не го сметам за самоодбрана ова.
Каков идиотски статус човече! Дечконо 2 метра под земја, он кука за дисконо сељачко шо затворило. А и ко шо глеам, буквата Њ не му е позната у азбуката…
99,99% е овој поврзан со полицијата. Затоа пробаа да го заташкаат случајот. Е кога веќе реагираше Хрватска и немаа избор, сигурно му рекле само да се врати сам за да му наредат помала казна.
МВР знаеле дека се крие во објект во Скопје, абе ни сте знаеле ни сте сакале да знаете ако сака човек може да му се крија цел живот и нема да го најдат. Не дека таквите се кријат реално на улица во кафич можеш да ги сретнеш ама МВР не ги чепка. Секоја чест на поединци во МВР кои си ја бркаат работата ама во глобала е тоа.
Еве пример за пасив-агресив. Во учебник одма. Најубаво е институцииве просто да не се изјаснуваат воопшто, затоа што така гледаме колку се неспособни, ни за три реченици да срочат.