Ова е само дел,а ги гледаш баби,мајки,стварно многу примитивизам,дали до генерациите е или мајндсетот нз ама што не се изначитав
https://dokazm.mk/tsentarnuz-kotse-...vPC9bgaABxFmP454v1lOdb25kklAfaiC8PLolvWwVNTqc Е за овој викав како се работи без дозвола Он беше еден од газдите до скоро
Не е муабетот да се прави светица, туку муабетот е намалување на одговорноста за делото на мажите, како биле они жртви на женска манипулација, па убиле човек. Сите 3 се криви, сите учествувале во убиство и сите треба да одговараат. Треба да се одвикнеме од наоѓање изговори за злобни мажи. Едит. Гомцево е штитено. Знаеле каде е, како да не. Чудно и што "го фатија", мислев ќе избега и готово, како убиецот на Пино
Ако нема циркулација нема модрици? Ај нека објасни некој каква врска има модрица од шут со циркулација жити мене Абе овие шо мислат бе? Дека ние се дрогираме? На вена дека се маваме? Така де Јас реков подеднакво се криви.Ама дека почна муабетот, па и да е курва вака така. Шо и да било, не заслужи дечкото да умре.Причината е банална и мизерна, ѝ рекол дека е курва, добро де, залепи му ја една ако толку, и иди си, за да не се деси ова шо се деси.Или ја допрел шо било таму не знам. Мртов човек најлесно се криви пошо не може да се одбрани.
А што им обрнувајте внимание на вакви што од памет пишат статуси??? Значи ова нема везе, изгледа персонава е под некое сумплименти, и не ми е јасно зошто го споделуваш овде што напишал на фб петре од свирипичино??? Девојката која е обвинета вели дека ја допрел недолично што јас не верувам во таа наркоманија, толку ќе го јадат во затвор што ни господ нема да ги спаси Овде владее вирус на лудило, овде по улици шетаат и реметат други а треба во бардовци да бидат сместени Патем мајка му од анџело имаше слика нафб и напишано со моите златни деца а овој убиец, наркоман, дилер, осуден и во Словенија за све се криви родителите
Дали може некој од докторкиве да ми објасни ако плеснал на глава зошто нема крв? Ипак бил висок човек,падот и ударот е болен.
Неможе да нема видливи траги на насилство удар или било што. Мајка ми падна на улица, па едната страна од лицето и беше цела модра, ко да ја претепал некој, страшно изгледаше. А недај боже до вакви неколкукратни удари,јаки. У најмала рака ќе има некој оток или народски кажано џумка. Абе нафта ли пиеме не ми е јасно.
Докторите го гледале видеото од тепачката, а на пациентот што му правеле, зошто за тоа не се информирала. Кој имал мука да иде на Клиника, ем ноќе ем за викенд ем со брза помош, знае дека жив доктор нема таму, а Брза Помош те остава пред врата пошто како што велат самите тие, не можат секој пациент да го буткаат. И докториве после војна генерали, ама исходот не е на нивна страна.
Исто Јас се убив пред неколку месеци на улица, ногата ренде и модра, колената исто Рацете ренде, маската од телефонот ренде Кого лажат не знам.
Да не грешам душа ама све ми изгледа дека говедава тројца имаат врска со докторкава погоре некако и оваа на секое побивање на претходните нејзини искази, дава нови, демек пологични. Па затоа толку различни изјави, медицински неточни факти итн. Или општо од некоја причина ѝ е наредено да ја менува вистината.
][/QUOTE] Ќе каже судска медицина на крај како е случено. Ако кажат точно воопшто. Таму во форензика и судска медицина нема прикривање- во ваков случај мора прво да го фотографираат телото па после го сечат испитуваат. Е сега нас какви информации ќе ни пласираат којзнае. И мене ми е нелогично што кажува докторкава. Ете и она го видела на визита. Онаков бокс да јадеш барем крв од носот ќе ти потече, а многу поверојатно е дека одма ќе отече удреното. Модринка знае да излезе и утредента да, ама не е ова се акнав во шкафче па утре ќе имам модринка. Според оваа дечкото паднал и одма изгубил циркулација и затоа немал модринки. Да да така е тоа одма се губи циркулација 100% Абе циркузи.
Јас кога паднав на работа директ на скалите ја удрив кичмата имав модрица голема и ме болеше со денови. Осетливо ми беше местото.
Затоа што не го прегледале можеби? Таа варијанта ми е доста веројатна, ако им го донеле полумртов полужив, не е тоа Грејс Анатоми, го виделе и веројатно си рекле дека нема што многу да се стори.
Ама како може да не го прегледаат, тоа и без да го прегледаат прво се гледа, дечкото јаде бокс во фаца, се гледа на снимката тоа.