Се контраме пошо тука се фокусирате на нејзините чувства и зборовите а не на физичките акции кои ги превземала, односно тепањето!
Јас сум за да си ја издржува казната од дома за да може детето да си го гледа и чува, ако може.. Не ми смета ништо, само сакав да кажам која е потребата да се навредиш кога ти кажале нешто што е вистина..
Тоа во американските филмови. Мафијата, исто како и цивилизацијата, е деградирана и кодексите важат уште можеби на крајниот Југ, Ндрангета или Коза Ностра, а и тие се менуваат затоа што старите умираат, а со нив и правилата. Римската мафија може да те сомеле ако пиеш кафе во нивен локал а не им се допаѓаш.
Абе детето по домови ѝ се влече.Оваа сеа дете ако воспитува, јадно ѝ дете, ќе го научи да тепа некого до смрт И да се фукара од 17 години
За мртвите се најдобро ама не знаеме ни Тот што правел,чим си дозволил и во вакво друштво да е,башка спортист пијанчење во диска до сабајле мало морген,да беше во Европа некаде тешко кариера така. Само да не ми се нафрлите дека заради тоа не заслужил да го убијат,бидејќи факт е дека никој не заслужува,ама кога веќе мешате баби и жаби за сторителиве редно е и ова да се каже.
Леле стварно. Си помислив дека онака ептен набрзинка смислиле нешто, и немале капацитети да смислат нешто попаметно, па ај за таксито. Ај ваљда ќе се најде некој поштен човек да прозбори.
Може и државата да и најде работа, пошто има дете.. @nextredstyle колку што сфатив за таксито почнало, па непристоен допир, па курвице мала, па оваа сакала да го удри он и ги држел рацете.. останатото за жал го видовме
Тот го направивте бог, буквално. Греота и жално е, да, ама кога ја анализираме еднава страна ај и другава, може? Ниту една кротка иносент душа не се закача на вакви места, а не па да вреѓа женска со машка придружба.
Па тие двајца требало да бидат исто така во установа, штом се биле проблематични и наркомани. Феминке ај вака како што те читам жилава некој и тебе така да ти каже ке го шутнеш во глава макар и да си се ебела со 100 души. Не дека го оправдувам чино ама секогаш женската сексуалност се става на тапет.
Зошто не му пребуричкате за сексуланата историја на тој клошарот што ја згази девојката на пешачки? Или ајде ке помине дешава се кај мажите брзо возење, адреналин за тоа ништо не се пишуваше за него освен лигле.. Можеби и затоа е осуден 3 години од таков психолошки аспект на ваков прост менталитет.
Па затоа и ќе леже 3 години затвор, големо чудо жена шо згазил, секојдневно се случуваат фемициди и за џабе тие не лежат со умисла не па он..
И добро, рекол курвице мала, као да прв пат на жена некој и се обратил така. Може бил сељак некој со сељачко понашање, на такво нешто ќе одговорам со игнор или евентуално ако не ми е денот да му соберам се по ред до трето колено. Дечко како дечко може ќе скокне да ја одбрани девојката, може не. Ете овој Анџело го удрил претпоставуваме заради тоа и не верувам дека намерата му била да го убие. Ќе си лежи секако за убиство. Мене ми е језива девојкава. Реков нема да го гледам видеото ама ми се пушти само на фб, додека се освестам што е видов како типката го гази. Класичен психопат, ретард, очигледно со некоја дијагноза. Ваква не смее да биде во близина на било кое дете. Искрено се надевам дека барем Анџело и Клементина ќе добијат максимални казни, тој Андреј не видов што прави во видеото.
Детето го дала во дом. Престани веќе да се занимаваш со нејзиниот живот. Пак не разбра што сакаше да каже Кате. Аман више.
Мене ми мисли мозокот веруј.Порано не ми мислеше и ќе си сносев последици ко овие.Неќам да зборам за мојата импулсивност, иам зборено доста овде.Ама мене ми дое памет ПРЕД да се изгорам.Тоа сум го праела на 16-17 не на 19, или сеа на 20.Порано не мислев со мозокот, и не се замарав, сеа да си коцкам младост и иднина за некој мрсул? Не.Може да рогам некој ако проба да ме силува, или да ме утепа, ако можам да го рогам, ќе го рогам дур да не може никад више да го повтори тоа, ни на мене ни на друга особа.Е тоа е за рогање.А не некој курва шо ѝ рекол. Ми имаат курва речено иначе. Му ја залепив една.Ама ја не се е за пари.Затоа му ја залепив, речи ми кучка, злобна, идиот, намазана, покварена.Ќе ти речам тоа сум.А малава ја болело вистината. Со друг другачије, го терав да ми се извинува на колена.Поголемо понижување за машко-амин.Не мора да го рогам. Ај жити се не ја бранете На крај ќе искочи со право умрел Кој ви к
Не постојат две страни во оваа приказна. Не останало на закачка и тепачка. Што и да ми кажеш, ако сум здрава у глава, нема да ми се замрачи свеста до тој степен да те расцепам ко лубеница. Од видеото се гледа дека девојчево го удира дечкото кога е на земја и кога тој сиротиот чучи покрај него, го освестува. Да гледаш дека си чекор од тоа да убиеш некого и да продолжиш со исто темпо, мора да си тежок тежок тежок $;+_7$($. Каква друга страна, какви бакрачи.
Погоре, се кажаа ирелевантни информации за нејзиниот сексуален живот. Мојот пост укажуваше на "другата" гледна точка, што е исто толку ирелевантна. Така да, потполно се слагам со тебе, ама многу површно се гледаат работите, така да сфаќам зошто сум цитирана во твојот пост.
Девојката се гледа дека не е психички стабилна, конфликтна личност, само тие така реагираат на провокации. И да ми кажи некој нешто баш ме брига бре не допира до мене ништо, како сака нека вреѓа... сите ние сме искусиле барем еднаш во живот некој да дофрли..сигурно не сме зеле да маваме со нога кон него. Нема оправдување за онакво насилство. А дали има дете, со колку спиела тоа си е нејзина работа. Ако некој те нападни физички тогаш се браниш, ако те нападни со збор или врати или игнорирај, во овој случај не видов Тот физички да ја нападна неа, така да нејзиното однесување е за осуда.