За едниот само пишуваше,колку е точно не знам,Михајло...немам сигурна проверена информација ...да не земам на душа никој ...Не го ни знам,од други две имам пекол поминато...
Можно е еве сега сестра ми збореше со другарка и и кажа сама таа дека изгледа не бил сопственик и нејзе грешно инфо и кажале.
Некој ќе плаче цел живот по деца а некој ќе ги фрла кај ќе му текне. Роди ме мајко со ксмет и фрли ме на буниште - некој разбрал буквално.
Обид за киднапирање на дете во Битола. Нудат 100000€ за тој шо ќе го пронајде или даде информации за локацијата на “чичкото”.
Лаги со опашки. Не е битно кое е детето, не е битно чие е, в полиција не е пријавено, инфо за киднаперот никакво, ама битно награда има за тој шо ќе го најди. На кој му е дојдено во вакви мајтапи јас не знам.
Нема пријава во полиција ни опис на човекот а ни помалку ни повеќе некој нуди 100.000 е да се најде сторителот.Многу глупаво и чудно
Парите за евентуален откуп овие унапред ги стокмиле. И кому ќе ги дадат парите? Секој може да каже дека има инфо и… Никој не кажува без да ги види парите и никој не вади пари без да го чуе инфото. Друго, еднаш детето го вратиле во близина на куќата, после вика на сред река во водата го оставиле. Трето, шо бара детето само без надзор во двор ако е толку мало да не знае дека со непознати не се оди нигде? И четврто, зошто не е пријавено во полиција? Тие се должни без пари да го најдат сторителот.
Ќе напалка сега некој ни крив ни должен чичко шо случајно ќе се најди таму. Ќе пријавуват само за да "земат" 100.000 евра. Не се прај мајтап со ваква работа, на кој му е толку досадно не знам.