Боже, се наежив кога го гледав. Како постојат вакви луѓе? Таа Весна за ова треба дебело да се казни. Згрозена сум.
Може линк? ау не треба После ,,клечи ако сакаш да ти го вратам мобилниот” нема шо да гледам понатака. Ѓубре едно.Која е бе таа да ѝ клечи некој бе?мочла некоја шо кузнае како догурала таму кај што догурала.Се иживљаваат со постари лица. Нека ми рече мене да ѝ клекнам. Ја ќе клекнам ама она на 4 ќе си оди цел живот.Психопати од луѓе јзк
Главен долг 0 ден Камати 0 ден А има постапка за извршување тука иди проблемот, не мора ништо да должиш а извршител ќе си платиш.
https://a1on.mk/macedonia/video-adv...WbpGzihCqaFB5UvQjBqWgntJ_LR8VNW3INfUmjTQ6qbeU сфаќам дека ги платиле да го бранат убиецов, ама не им е срам скоро 2м народ глупи да нѐ праат? Уште ќе се истражувало? Цела Македонија виде како умре чоекот бе Ова за разлика од други случаеви, не може да го заташкате така лесно
Кретенизам Сепак сакам спокојно да умрам, ако ме рокне некој гледам како ќе се вади.. Ќе треба од горе да го гонам
Цела јавност виде како претходниот премиер бара евро за бате и ене го си шета фри, па ти за ова... Изгледа, глупи се.Мислат дека никој не прати вести за случајот.
Уфф, рај беше Македонија додека ги немаше извршителите. Кожа му дерат на народот. Африкански плати, и европски трошоци за извршителите.
Гледај нема тврдење дека Анџело не е крив, туку дека делото Клементина не е сторено со умисла односно не се работи за убиство со умисла. Дека таа не е виновна за ( убиство со умисла покажува и вештачењето ) Ти го разбирам револтот и гневот но во еден ваков случај не може сите да сносат еднаква вина, секој нека си го носи својот дел од вината.
Ако шутирање пуни 2-3 пати во глава на беспомошно лице не е со умисла.. Или јас сум луда Или она е луда Или судијата е луд Некој овде е лудд Ќе ме извинат, ја ако шутирам сега некој во глава а си ја удрил веќе, свесно е и со умисла. Да сфаќам дека не го шутирала со умисла да го убие, ама свесно го праела тоа. А ако нејзиното мало мозоче не укапирало дека може да го убие, нека ја носат у Бардовци
Повторно не ме разбра, овде се бара убиство со умисла ( ако ударите ги сторила со умисла да го убие и тие удари биле фаталните по неговиот живот ) тогаш можеме да речеме дека е убиство со умисла.
Ако турнеш некого намерно од мост/зграда/карпа уатевр, он ќе падне и почине од ударот во земја. Ама дали си убиец? Да. Или ако го врзеш за пруга. Или го заклучиш во кафез и оставиш без храна и вода. Заклучување во кафез само по себе не е страшно ама имаш намера да умре ако го оставиш таму 10 дена на пример. Или го турнеш во вода и се удави. Ти само си го турнал, давењето го убило ама убиец си. Исто и физичко малтретирање на лице што веќе е во несвест и не знаеш дали е жив. Значи не пружиле помош. Да беше шок, страв ќе избегале одма откога паднал. Ама не е ни тоа. Така што ајде да не се правиме на Тошо. Или судииве за убиство со умисла рачунаат само убод со нож и застрелување со пиштол. Да, знам дека има процедури и вештачењеа и форензики и курци палци ама некогаш онака...ко будали се прават малкуцка.