За тоа се платени, да ја бранат, што им е гајле нив за другото.. Нивно е само да изнудат пониска казна, за тоа се таму.
Абе точно Ама јас општо се нервирам кога некој пробува удрена да ме праи (сега не сум само јас знам), и да ме лаже некој. Ми ја вреѓа интелигенцијата. Ќе се правиме сега на Таска Балабанова..
Таа дека свесно правела нешто мало сутра. 100% ги гледала видеата за да види што праела, од што и е исушен мозокот не памти. Многу ме интересира дали им праеле тестови, што чуда имала во крвта
Тука не е проблемот, сега се бара дали е убиство со умисла, се друго си стои и го има во безбедносни камери и се.
Смртна казна е награда за ваквите. Да му го прават истото што тој го сторил на сопственото дете да осете како е. Психопат еден
Чекте, ќе фатат судии и адвокати да прават манипулации и филозофии дали имал намера да го убие оти само го тепал, па кој удар бил пресуден па не знам ти што. Иначе да, за убиство на дете најстрога можна казна.
Само шо ќе постирав Ако не знаат шо казна да му одредат, радо би волонтирала да му судам јас. Ептен ќе му биде убаво. Дури и коа ќе умре од мука, неговиот мозок ќе осеќа болка
https://sitel.com.mk/50-godishna-sk...c8NnNYfjeIMUlhLbJKl_OmjvEAy1pWTfVJkBCMtxRRvZs човек дали да се смее, дали да плаче
Znaci i toj advokat sto ke se nafati da go brani treba i nego da go sudat....kako be kako na dete? Off bre nekogas sum tolku luta na zivotot sto na vakvi stoki gi blagoslovuvat so dete
Значи секој човек и сторител на било какво дело има право на бранител, ако нема што да се направи адвокатот нема да направи чудо. Но замисли колку само случаи има на лица кои се неосновано обвинети и на таквите единствената шанса за правда ја гледаат во својот адвокат.