Бруки,на цело судење индиректно прават дека они се мирни деца кои не сакале да дојде до тоа,повреда на рака ...Клементина добро девојче,грижлива мајка..Срамота
Па анонимусине психијатри уште толку ја потпалиле работа добра ,па не е добра,па пак е стабилизирана нејзината состојба..Ја вртат работата како им е во корист на убијцине..
Мене знаете што не ми чини? Што велите или е убиство со умисла то ест од дома излегле со мисла да го убијат, или се мирни како кутриња и само го ц'цнале и он сам паднал и сам себе го убивал. Толку драстично различни ситуации, ништо измеѓу. Никакви други фактори не се земаат во предвид. Сигурно не се само две казни во случајов. Оти и да убиеш некого во самоодбрана би било убиство од небрежност или во миг како што се води случајов. Ама самоодбрана нема благи везе со ова со Тот.
Анџело 18 години, Клементина 18 години, Андреј 16 години. Каде е сега @Luciferka ? И фамилијата ги тужи на 9.000.000 денари.. и треба да им платат 9,000,000 денари на мајка му и татко му а 8.000.000 илјади денари на брат му.
Ми се врати надежта Дека не може некој така да му прдне да те отепа и да го ослободат оти една секунда пред тоа сакал да те убие, а не пред излегување од дома.
Нека скапат,браво за пресудата .Само што има позадина за реалнава казна поради тоа што Тот е странски државјанин ама ај..Судот за сите убијци вакви казни да доделува,не само кога се работи за странски државјани.
И друго не ми е јасно Како си помислија вака да си лажат а се е снимено на камера ххаха трагедии Па уште овие двајцата лути и навредени,сами се предале,големи ташаци
Минимум беше 5 макс 20 олеснителни околности години, дете на Клементина и каење и соработка им дадоа по 18 години односно 16. Не само на Хрватска туку ЕУ така да не е наивно баш. Погрешен човек убија. Може да беше некој наш ќе се заташкаше вака.. тешко.
Да де на Анѓела се намалува казната од 19 на 16 години .Таман уште едно намалување и за 10години ќе си шета слободно.
Па ако правиме реално муабет Анѓела има помалку вина него сите овие.Она го јаде како соучесник дека го носела и криела телото и го намамила да дојде,а сите овие останативе шутираа и маваа крвнички.