Мене како поединец не ме интересира како ќе се вика правната класификација на тужбата. Казната е мала! Нека биде и несреќен случај дрн мрн... Нека добие он 25 години минимум па нек се слика и правно и кривично.
Па тоа велам, законот е тапа.... По која логика за убиство може само 5 години да се лежи? Таман правен да заврши и да излезе кариера да брка а некого ставил в гроб.
Мене пак ме интересира овие со него во кола што биле, како ќе поминат. Незнам што вели законот наш у.. ан.
Прво беше дека бил застрелан, а сега се објавува дека од срцев удар починал. А нели имаше статија од другар негов до медиумите да објават за неговата смрт. Пробуваат ли да го заташкат случајот кој знае, ама ептен мистериозно е
Не ме чуди што го кријат настанот тие нивните таму, туку овие "нашите" тука... Инаку, дечкото бил застрелан со огнено оружје.
Ајде доста е со оф-топиците. @Luciferka не ги прекршува правилата на форумот не можам да ја банирам поради тоа што не ви се допаѓаат нејзините мислења. Ставете ја на игнор и не ја читајте, не реплицирајте, наместо да ја полните темата со лични напади кои секако ќе бидат избришани.
Ах да ми го дадат Племето џандарско ќе му го Со метла ќе го силувам, ама не три, 9 години Со камата Ќе го забораат од дома дека постои за дечкото што почина во Софија. И јас разбрав дека бил спортист.. Бог да го прости Сумљива е оваа работа.
Прееска некаде прочитав дека семејството дало изјава да не се зборат глупости, обдукција покажала срцев удар и они понатаму не сакаат и замолуваат да не се збори. И исто рекле дека не било вистина тоа за дрога и шо и да се коментирало др.
"негде прочитав"?! "семејството"?? Ти соучествуваш во заташкувањето, сѐ додека нема информации од сигурен извор! До тогаш сите прашања јавноста треба и мора да ги постави
https://plusinfo.mk/srcev-udar-bila...dobilo-rezultatite-od-autopsi-ata-demantirap/ Повели линк до веста. Во иднина не се пуштај вака некултурно ако не читаш вести. Леџит седиш на форум, уклучи бар тајм.мк. Позз
На 26 год срцев удар малку ми е чудно тоа ама ајде очигледно е оти овие нешто кријат ама ајде нивно си е
Можно е и предозиран да бил, па поради тоа и неговите да прикриваат. Знам за слична случка каде што дечко на 27 години почина на спиење и неговите рекоа као демек срцев удар имал, а после тоа близок роднина ми кажа дека бил предозиран…
Во денешно време ништо не е чудно стресни ситуации, проблеми... За жал се повеќе млади умираат од срцев или мозочен. Зет и братучед на сопругот умреа од тоа во свои 40 познаник на 23 имаше мозочен. Тоа што порано луѓе го имале во 60/70 години од животот денес го имаат млади во 30/40 некогаш и помлади...