инаку девојчето е бремена сега.. Незнам што да речам, секој ден се повеќе сум запрепастена од тоа што се случува во оваа држава.
Ovoj edniot e decko na manekenka kako sto znam? Mnogu ubava devoja ima sto mu trebalo ova eve ne znam...
Prashav dali e toj mi zalice. Sto odma vrska barash samo konstatirav nesto Update. Ne bil toj samo lici mi pishaa koj e.
https://kanal5.com.mk/obnoveno-71-g...elstvoto-bara-pritvor-za-17-godishnik/a565947 Возачот нема 18 години, нема важечка возачка дозвола, возел со неприсобена брзина. И пак некој нека рече дека грешки се случуваат. Не бе брат, свесно возиш без возачка дозвола , свесно возиш брзо. Не е грешка. Свесно го правиш тоа. Џабе после жалат за тоа што го предизвикале.
Жално за девојката што се плеткала со убиец, кој си го имал убиено и својот брат. Ако некој својот брат не си го жалел, тогаш ни милост ни љубов не очекувај кон некој друг дека ќе има.
Чекајте да видиме дали пак овде ќе има жалење за животот на возачот и коментари од типот „патот е крив или колата сама тргнала“... Ако има, нека им е срам.Вакви идиоти не се за жалење. Ете криво воспитување што прави.
Можно ли е после таква трагедија со силување, снимање и продавање девојче од Велес, Македонија да спие? Ало објавувајте сите слики од манијаците по социјалните мрежи тие треба да се срамат не девојчето. Добро е шо се иселив од оваа вукојебина, па едниот ќе се бранел од куќен притвор, доживотна казна бре
Каде е нашиот невладин сектор за борба за разноразни права и слободи?! Каде е Меѓаши? Каков е овој молк за девојчево кое е силувано,продавано и злоупотребено од 5 мажи-Македонци ?! Страни се испишаа за случајот во Косово, за тука молк. Ама типично Македонецот туѓ двор ќе оправа, а не својот.
Kako ı sekogas, makedonceto kjutı. Zatoa sme ı do ova deredje. Vo Kosovo koı protestı bea, a kaj nas??
Овде во државата други работи оправаат.А за вакви злодела над девојчиња,девојки и жени лесно поминуваат скроз неприметено и од јавност,медиуми и судство.Еден ден нацијата од веста е во шок и згрозена ама утреден како ништо да не било.После се чудиме што врие од манијаци, насилници.За вакви треба на живо мевце по мевце да ги сече и стаорци да им се пуштат и кастрација секоја секунда доживотно во болка да им биде и тоа им е малку.
Od vcera stalno listam po forumi,strani,i tolku insalantno se ponasa narodot,komentar dva i tolku...znaci nikoj ne komentira,ko nikoj da ne go zanima slucajot za devojceto,i toa e tolku golem vetar u grb za site storiteli ( fateni i nefateni) i tolku ponizuvacki za site zrtvi.... Makedonijo zasrami se,za edna baba maltretirana vo starecki stranici se iznapisaaa
Секој ден некој хорор https://sitel.com.mk/19-godishna-ki...eka-ja-dopiral-po-teloto-dodeka-ja-prevezuval