Мене ми мириса на некоја секта. Не знам зашо иам таков впечаток,ама пак станаа популарни,мамето нивно. А може и дечковци да се. Милион претпоставки има,а која е вистината само тие две знаат.
Мене ми е чудно што си ги исклучиле мобилните или на двете им се испразнуваат батериите во исто време... Исчезнуваат деца па се наоѓаат по неколку денови, саати, а некои и никогаш. Многу неразјаснети ситуации... Добро е што во оваа се најдени.
Хахаха почнаа теории на заговори. Сигурен сум дека се познавале со некои деца од Скопје преку социјалните мрежи. Им јавиле дека се во Скопје и збришале да се видат со нив. Тинејџерски лудории Можам да замислам каков ќотек ги чека дома и казни наредните месец дена
Да бе, и не им текна дека автобусот ќе им замини, (мене барем на екскурзија ми беше страв број 1) и дека ќе ги бараат. Оти одма мора за мажи да се работи? А и да се мажи, кои се, колкави се, кај ги нашле, кај ги онделе.
Епа овие праеле нешто поеке шом ги немало осум часа. Само стапот и тоа со бодлики,кај ке маниш таму да се зарие.
Не би ме изненадило за две недели да се регистрираат на Фемина форумот и да пишуваат дека се скарале со дечковците Ајде ајде помина убаво.Здрави и живи се.Сите сме правеле тинејџерски глупости.Лекција за понатака во животот.