Ne me cudi mnogu luge da cuvaat vakov otrov doma, se za da gi trujat kucinjata. Znaci niz parkoj vrie od otrov so go frlat po kucinja, po edno kuce umira od otrov sekoj den, ne veruvam za gluvci da bilo. Posebna vnimatelnost za decava, vo park kaj so go nosam mnogu cesto detevo so si igra okolu kuceto mu go otruja pred nekoj den na eden covek. Lugevo so dijagnozi se nepregledani I bolni da trujat zivotni, ete I ova moze da se sluci, pamet na sekoj so kupuva vakvi otrovi, a na tie so prodavaat.
https://faktor.mk/go-isprskal-domot...ad-reshetki-po-napadot-vrz-soprugata-i-decata ауу некст левел Неам коментар жими сѐ
Убаво си кажувам дека тоа се искомплексирани господа. Прашање е колку ќе лежи во затвор? Ако го пуштат за брзо време, не сакам ни да помислам што ќе се случи.
овој за радијатор треба да се врзе бе ај жените сфативме дека нѐ мачат и малтретираат и дека не нѐ сакаат, ама роденото дете со бензин да сакаш да си го запалиш??????? сериозно? ај жена ти ја мрзиш, ама толку ја мрзиш шо и децата шо ги имаш со нејзе би ги убил? I dont get it
И јас ќе го пишев истото. Па и сопствената мајка сакал да ја полие со бензин. Многу убав пример за децата.
Тоа им е можеби траума од детството. Ако биле сведоци на ист настан. За затворската казна... Не верувам дека ќе биде голема. Сите знаеме какво е судството кај нас. Ќе добие можеби 2-3 години и ќе го пуштат. И пак ќе продолжи со истото. Исто како што прават педофилите.
Пак во раде пукале. Он и другарот со него ранети. Мвр излезе со слика од пукачот. Имаше кај роберто навали на инста
Да да ама на твитер читав дека уште од минатиот пат кога се пукаа во гаражата на ист гејт на тикток псотојано му се заканувале некои од браќава на раде. Имало видеа чуда пораки нз ♀️ Ама реално мене некој да ми се заканува и знам дека ми знае кај сум у секој комент нема дс се шетам по теретани да зимам на душа луѓе, туку и об криминалец шо знае друго
Богами Дечково со него, ептен колатерална штета. Па и у бетер состојба е. Затоа тие работи не се праат по молови и јавни места. Абе некој ни крив ни дужен ќе настрада еј.. Тие ако знаеле дека ќе иде у Палестра, можеле и на друго место да го напраат тоа..Ама овде е баш на неочекувано. Као после теретана. Ама чим и првиот пат е у Ист Гејт Значи редовно иде у Палестра. Ја така мењам теретана одма
Па така се пишуваше дека таму ск идел у теретаан уште првиот пат… мислам дека намерно е се тоа, така размислуваат тие. Демек ништо не ми можете. Не знам ја кој е типов ни што е рсботава околу него, ама чим со браќата се зрчкал…
Spored mene ima nekoj shoo kazue sve, kade e odnosno shpiuni se na sekade...ne sakam da gresam dusa moka procenkaa. Pa doagjaat vo east gate, da imale druga traga mozele i nadvor...A i ne sfakjam aloo Moll e , ima obezbeduvanje? So pravat....Abe voa zimi se kako da vlezes u sud treha da se naprai, ako nosis oruzje nesto da me smees da vlezes, ziva sramota sme dno dna, koj kogo saka ubivaaa...Ne mozam da sfatam pa i takvi tipovi n lugje so bez oko da im trepne ubivaat