Со ваква дијагноза и се пропратно не примија одма истиот ден, со терапија. Итоа како е пропуст на докторите што не го примиле веднаш детенцето.
Доста се потресов од целиот настан, пред еден месец бевме со истите симптоми и дијагнози, не можам да читам повеќе за детенцево.
Тие се проблем во Германија. Они прават неред, се тепаат, напаѓаат други...... Минатата недела помалиот син беше удрен од дете мигрант. Син ми вика Без причина ме удри. Тоа се случило на час. Фино лепо детето добило опомена. Ама следен пат ако го удри И денес имало некоја несреќа во училиште од такви особи. Дојдени се само штета да прават.
Ја нз зашо ги прибираат. Више иам аверзија кон СИТЕ мигранти, безразлика на години и пол. Не моеш да ги еманципираш. Ги прибираш од сегде им даваш дом да не ги напраат мелено месо, и на крај? Силување, безредие насилство. Тоа шо не смееја дома сеа користат на велико. Самите држави се криви шо ги прибираат. Шо не ги земе Катар, Дубаи, Саудиска, Бахраин? За нив Германија е гола вода. Зашо не идат кај своите??? У Лондон, Кан, Париз, Ница, Берлин, сѐ ќе најдеш освен домородец и белец
Не е до тоа само што ги прибираат колку што модерниве квази борци за права измислуваат дискриминации таму кај што ги нема. И феминизмот више само против бели мажи збори. А се спомне нешто вакво, уааа расист, уааа ксенофоб. И затоа за жените на истокот кур ги боли и никогаш нема да ги боли, оти чим не се тие бели мажи таму, сигурно се срцки. И овој гнасава е греота, земјата во војна му била. Сум кажала еднаш, човек кој останал без ништо, бара да има покрив над глава и да има храна да јаде. И најлошо што може да направи е да украде леб во продавница за да јаде, не да силува или тепа деца.
Ја ич не ги жалам брат. Сами си ја бираат власта. Ние сме курви, неморални, вакви такви. Тогаш не плачи кај мене пред врата
Мајка и ќерка пронајдени мртви. https://sitel.com.mk/majka-i-kjerka...-slatino-tatkoto-i-sinot-preneseni-vo-bolnica
Ете уште една душа отиде. Како ќе живеат гнидите со тоа што знаат и самите дека се криви? Гнаси! Господе сортирај што побргу.
Само што сакав да пишам за ова. Кажаа можно да било и од труење, ама синот имал траги на насилство. Се дозна ли нешто повеќе? Жално...
И тие еден ден ќе пораснат,ќе видите дека ќе се бетер од родителите! Нашите деца ќе треба потоа со тие деца војна да водат. Не жалам никој.
Не жали, никој не бара да жалите некого! Инаку поверојатно е тоа дете да не порасне со таткото. Тие мажи одат од жена на жена прават деца ја заменуваат со друга, ако е од друга вера ете гледаме по Германиите што прават претежно силуваат, а од нивна и прават дете, па на друга исто така. И така имаш чопор дисфункционални фамилии со деца направени од еден ист маж. Тие деца не се одраз на родителите, им отсуствуваат во нивниот живот тие, туку на средината во која ако имаат среќа да преживеат би пораснале. Затоа велам треба голем слух за потребите и барањата на жените и ваквите деца, ама со сила кога се правиме глуви и слепи за туѓи болки и страдања тоа е. Ете ич никого да не жалиме најдобро и ако така што воопшто се споделува во црна хроника со жалење и згрозување и запрепастување кога всушност е се освен тоа. За бебенцено за греота, ете јас и за него жалам.
Прво рекоа вака, после следниот ден сменија изјави, немало насилство -.- и као причина била труење со печурки.. but then again, сигурно мајката доилка со доенче не била по печурки, пак таткото е тој што сигурно се занимавал со тоа и неодговорно ги донел дома, значи секако е крив според мене. Затоа што не може така лесно да се отфрли убиство ако причинителот се печурки, може свесно и ги дал да јаде за да ја отруе за да прикрие убиството, мн е просто.