Феминке, некои нема каде да одат. Не суди одма. Не е едноставно кога нема кој да ти помогне. Зборам од свое искуство. Да имаше на овие жени кој да им помогне, ниедна немаше да седи со таков идиот.
Што е со третоодделенкине што терале дете да лиже вц шолји? Се наежив. Се изреволтирав. Првпат сум родител и читајќи ваква вест, се згрозив. Дури сега сфатив колку сериозни биле родителите што викаат дека ќе колат ако им се случи нешто вакво на свое дете. Булингот зема се поголем замав. АМАН, воспотувајте си ги децата. Интересирајте се, греота е други да страдаат зошто кафето и телефонот ви се побитни п.. ви матер.
Едно е ,,помош кај да барам неам кај да одам” А ,,ради децата седам” ,,мислев ќе се смени” треба будала да си. Исто као да те вара, а да ќе се смени. На куково лето. Као беше тоа, бифш наркоман, бифш педер и курва не постои. Така и за тепачиве и варачиве
Си лежам во дневна сега и група деца рандом ми фрли огромен камен по прозорот од дневна. Се извадив од памет. Фала богу не се скрши прозорот, а уште по фала богу што не се скрши да ме повреди каменот трудна. Избегаа дур да ги стигне маж ми. Не знам како да ги најдам да се соочам со родителите. Пререволтирана сум. Екстремно е колку се невоспитани децава. Страв да ме фати да го родам моево и да го воспитувам меѓу ваква стока.
На она детето што пробале да го силуваат првооделенци му се заташка случајот, за овие нема ниту да се зборне. Децава џабе одат на школо.
Не е важно дали е Албанец, Ром, Турчин, Арап, Русин, Монголец.. Луѓето се делат на луѓе и не луѓе, на добри и лоши луѓе, од сите вери, националности, има секакви.. Таа не требало да биде со него затоа што бил тежок деликвент, преварант, измамник, затвореник, тоа требало да и биде црвено знаме дека нешто не е во ред, а не тоа што е Ром..
Грозно. Стока ридители стока деца. ГАДОСТИ. Ќе биде ли некој , некогаш одговорен за нешто во државава?
Кој го видел човекот на фб ќе знае за какво гомно станува збор. И жената се гледа дека е полу ромка,малку повеќе отишла на тоа семе..дај боже да го посерат од ќотек в затвор. Тешка ретарда се гледа од далеку,гроата за детето. Тие жени секогаш ќе се селектирани како глупи жени од страна на мажите,а од страна на родителите не се ни погледнати,помош немаат ама баш од никој. Ни државата не им помага никако,ни институцијата.
Таткото на Емилија кажа дека од полиција му велеле „Тоа си е ваша семејна работа, ние можеме да дојдеме ако биде нешто“. Државата треба да трпи сериозни реперкусии, за ова беззаконие на секој чекор. Испаѓа дека секој може да прави што сака. Во затвор ќе му биде добро, има гратис кревет, леб, не мисли за сметки, дома дали има и што да јаде. Какви болесници, какви рудименти, какво племе. И не знам мајката и таткото како рамнодушно зборуваа за убиството. Ако нема закон за него, ако полицијата не презема мерки, требало цела фамилија да отиде да го здрват од ќотек. И жениве не ги сфаќам? Ја тепал не знам колку пати, ќе оди сама да разговара со него во темници каде нема никој да ги види? Да не верува се сменил? Абе при прва манипулација, навреда, пцовка, оставате ги ѓубрињата, не им викајте ни здраво, кога ќе ги видите на улица преминете на друг тротоар од спротива.
https://24info.mk/бебето-кое-почина...giHXkeaG5iC4nfRW_8_aem_wjfT1x-85jGZkAwTs_JytA Аман аман аман веќе!!
Во Белград протест за тоа што се случи во Нови Сад. Бараат одговорност. Дефинитивно нема некој поише од нас шо витка кичма. За нас протест е мисловна именка. Чим ви се седи дома, пазете го животот и здравјето убаво.
https://fokus.mk/majka-prijavila-de...QZvbuDnhg2LQ8BoUc0_aem_HcD5fH6X9aeyII9v1O1Y1Q пробала да киднапира дете, писмено ка опоменале. Шо е ова бе? Средно?!! Рацете да ѝ се исушат и искриват. Шо треба, да почне секој сам да се пресметува? Абе ми чепне ли некој дете, нека се моли на Господ. Каква полиција. Абе заслужувате секој сам да превзема дејствија, и после дупло работа да имате. Паразити едни неспособни врскаџиско вработени. Без мозок сте бе, од тоа партиски вработување и со врски еве до кое дереџе сме. Срам!
Премногу насилство по улиците ц ц ц Средовечни жени физички се пресметале пред спортска обложувалница во Кочани На 29.10.2024 во 21.00 часот било пријавено дека во Кочани пред спортска обложувалница бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу И.Ц.(55) и Т.С.(46), двете од Кочани. По целосно документирање на случајот ќе следува соодветен поднесок.
https://sitel.com.mk/pochina-5-godi...et-smrten-sluchaj-vo-ustanovata-za-eden-mesec Друг народ ќе оди да ги направи лом, а ние седиме. Болница ли е, место за умирање ли е? До кога вака?