Ako ne ti se sviga so mislam, samo skipni me. Ne pisuvam ko pola forum so vi se cita, tuku mene so mi se zbori. Ne e ni grd ni niso, deckoto e ziva meta go punat so olovo. Kao on so ja punel drzavata so info
Па за разлика од другине криминалци и оркине кокаински, бар е фит и личи на чоек. А не другине искривени од шмркање
Тоа што е симпа е, тоа не го мења фактот дека е криминалец де. Ние си споделуваме мислења А на страна тоа што 99% согласност дека е физички симпа.
Штекли има 9 животи оти позади него стој цел албански клан Беланоца. Штекли е десна рака на Фатлум Тоте Ајети а тој е лидер на Беланоца. Штекли го уби татко му и брат му мислам на Шеваљ Муареми од кланот Грчец во чајџилницата, овај во Америка е ама јавно му се закани дека ќе му се одмазди и на Штекли и на Фатлум за убиството. Штекли има убиено многу луѓе поради трговија со дрога бидејќи Бела Ноца сака да го има приматот и да раководи со нарко пазарот во Македонија. Во овие работи има и многу политичари вклучено за жал.
Кога може ној Кристијан Голубовиќ да се фрцка наоколу, може и Раде наш. Ајде ПР фемина да се формира малку да се подбутне детево( иако е постар малку од мене )
И експлозивот не успеа, следно што ли ќе пробаат А уствари во каква состојба е Раде, преживеал ама во каква состојба е, се знае нешто?