Е ова го зборував, ама требало да го соблече дуксот за мотивацијата за слабеење да ни биде поголема. inlove:
@Munchmallow20 зашто се најљубоморни и најружни педери затоа! Не сакаат Раде да не учи за здрава храна и здрав живот. Абе љубоморни едни, па дајте линкче од Инста и јас да исплакнам очи. Вие да гледате јас да тагувам.
Раде работи за Беланоца, семејството Ајети тие се во заладени крвнички односи со овие од Грчец. Водат битки во подземјето кој да го има приматот на број еден нарко бос и кој да го контролира нарко пазарот, трговија со дрога, рекет, итн. Главен на Беланоца е сега Фатлум Тоте Ајети а втор чоек на Фатлум е Раде Штекли. Штекли има многу луѓе ликидирано по наредна на Фатлум и Беланоца особено членови на Грчец. А на Грчец главен е Шеваљ Муареми, тој е во Америка сега и имаше снимано видео кај шо му се заканува и на Фатлум и на Раде и на сите од Беланоца дека ќе ги убија. Мафија е во прашање.
Епа исто е. Втор човек е на мафијава. Фатлум се води само како лидер, овај е Don Fatlum а Раде е SottoCapo а Борис Фантом Consigliere.
Немам појма ништо од ова што го збориш ич не ја следам таа работа ниту пак во иднина ќе ме интересира. Јас само се заебавам за Раде и салатките.
Не е за зафркавање ова, во мафијата нема зафрканции. Жално е шо овие мафијашиве на секаде се шетаат слободно, некој невини ни криви ни должни ко мене ко тебе ќе настрадаат во тие престрелки. Тие си се шетаат по молови, замисли на ескалатор стоиш со нив и од никаде гледаш престрелка, тие во тој момент не гледаат дали има други луѓе, се ќе искосат пред себе дур не ја убијат целта. Иначе гледај ја емисијана КОД се е објаснето.
МВР и тие се вмешани во ова хаха. Овие од Беланоца имаат агенција за обезбедување, обезбедуваат градинки, школи, ноќни клубови.. Мафијата има две лица за жал.