Луѓе, тргнете шалите на страна. Ради овој сите сме загрозени. Наместо лигавање по Штекли, треба ржење на Тошко да засука ракави.
Треба некој невин да настрада и тогаш да се превземе нешто, а како што си ја знаеме државата и институциите, ни тогаш нема ништо да направат..
A човекот има ли пресуди, лежел ли затвор? Јавно на тв кажуваат дека се тоа банди, па ако е така, зошто се на слобода? И сајбер криминал нели имаме, па како така си пуштиле закана на социјална мрежа и уште не се фатени од каде и кој пуштил закана? Тоа сабјер криминал да не е само формалност кај нас? Не ми делува сериозно.
Јас коа велев оти Панче ќе ви го истресе сосе јајца... Еве има за тресење, ама не, поголеми криминалци се баби на село што правеле сирење
Лол, мислев на темава се зезаат членки оти нели стварно е убав и згоден и дека на тоа останува, коа гледам он бил популарен на инста.... Лајкови фрчат, следбеници фрчат.... Какви ликови криминални се идолизираат и почитуваат, државава и народов ни се жални дефинитивно.
Абе сега, дека е мафијаш и треба да се пази од таков секој нормален, тоа да, тоа што е убав е друга тема на муабет. А е, стварно. Нека си го следат жените, нема штета од гледање, јас секако немам Инста.
Министерот рече криминалци имало и ќе има, експлозии имало и ќе има. Бре, се утешив кога слушнав. Па што ќе ни институции штом не се спремни да се справат со нив?
Wow. Демек шо дека ќе апсам, ќе има полиција на секој чекор, и вака и така ќе има криминалци? Ќе уапсиш еден, уште двајца ќе никнат. Пак да си ги гласате
Цела албанска мафија во МК да сака да те убие, и тебе уво да не те боли.. Ај за себе, дете имаш бе ненормален..
Дали е нормално додека ве читам да ме тера на смеа Кој се влажнел,кој тресел со се јајца леле... Не бе шала на страна Човекот треба да е во затвор,а зошто не е? Сите го знаеме одговорот...сеа у мол ако влезам одма ќе ми текне на Штекли,и анксиозноста ќе ми се појача,живота ми.
Не знам шо ти е чудно. На инстаграм постојат профил/и од затворски институции или организации кои им овозможуваат на затвореници да си најдат дописници(pen-pals) за комуникација/дружење. Во коментари, кај тие шо изгледаат привлечно, мажи и жени даваат комплименти, бараат досиеа, припаѓаат од тоа колку се привлечно, оставаат коментари од типот: I can fix him и сл. Така да не е само во МК тоа. Исто така, ако ти текнува за еден Jeremy мислам беше, шо стана интернет сензација откако се објави негов mugshot, па после тоа стана модел…
На зелен пазар најбезбедно, ако згусти можеш да бегаш со торбите низ тезги што подалеку за разлика од моловите...
Фантом, жити се. Пред 12-13 години одевме во ист боксерски клуб, може да сум имала и "спаринг" со него. Јас бев тогаш тинејџерка, он сигурно веќе во средни 20ти, и знам дека многу ми беше убав. Не знам после што се деси со ликот, не доаѓаше баш секој тренинг, па после го снема, ама сигурно е он, нема 10 Борис Фантом во Скопје. Слика, фб, инста некој, нешто, да го видам ликов, да се потсетам на млаџи дани?
Lezel za mestenje utakmici Za Janusev drug lezel mesto nego ova e uzas. Ne posakuvam na nikoj smrt, ama u tou biznis se znae, krajot e ili zatvor ili kovceg. Ne mislam da nastradam ili nekoe dete radi nivni nerascisteni raboti. Pukajte se po doma, negde kaj so nema strani lica.