Море да бев сега во Мк, ќе го најдев кучето и под дрво и под камен, и ќе бегав и ќе се криев со него, за Штекли да трча по мене
Дури сега ги гледам сликиве, а баш сакав да те тагнам и да ти пишам да објавиш уште слики од него Уффф каков е Како да го зачувам во телефонов а маж ми да не го види .
Ратко што е убав лик убав бре , еее сега тоа што е во криминални води и што животот му е на стаклени нозе тоа е друга тема на муабет. Тука не го величиме неговиот лик и дело туку физички изглед.
Ова ми е мене итоа како црна хроника! Каде живееме https://www.slobodenpecat.mk/video-...UBUkfCTPcr2haRLYWg_aem_v2VDi5M8-HdEEGojTxVrNQ
Само у државава ќе искочи чоек шо свесно праел криминал на телевизија и ќе се објаснуе како не е крив... БОЖЕЕ
Идеш на доктор, и му веруваш дека ќе бидеш излечен, и глеј што ти праи некоја докторка со положени 5 испити на Медицински, јзк.
Моето видување за интервјуво, иако очигледно е дека женава за многу работи лажи, т.е. не признава дека се така, е пред сѐ за да таа алудира и на инволвираност на многу други лица. Имено, навистина човек да се запраша, како успеала таа да ги помини сите филтри на надлежните институции, без да биди откриена измамата. Односно, 1. Институциите затаиле, немале механизми за соодветно откривање на вакви далавери. 2. Целиот циркуз е направен со гарантирана заштита и тајност, со помош на лица од институциите и не се открил, се додека таа заштита не прекинала. И двете ситуации се катастрофални.
За жал, не е втор, туку четврти. Имаше, ама одамна и уште два лекари, од Вевчани и Кавадарци кои ако не се лажам добија затвроски казни. Исто така, имаше и еден случај од Битола, кој не сум сигурен дали јавно се обелодена, но заврши со самоубиство на осомничениот. Воедно, доста се шушка и за многу други, дури и звучни имиња, за кои можеби допрва ќе се открие.
Маживе во Македонија се невидени примитивци, племе. Секој што ќе проповеда за семејни вредности, ќотек би му удрила. Ова е невидено дивјаштво. И да е во некоја развиена земја, ќе пријави, ќе преземат мерки, овдека е гола вода. А тоа дете со посебни потреби којзнае какви стресови трпи од дерење, закани, тепање.
Дај боже да е така и поарно некоја да си измислува глупости од досада, отколку ова да е вистина. https://sitel.com.mk/po-vtor-pat-vo-edna-godina-vandalizirani-pravoslavnite-grobishta-vo-gostirazhni Инаку, ова ви е во Долнени, село со малку Македонци и повеќе Албанци. Трет пат кршеле и гробишта и црква. Секој, апсолутно секој Македонец што продал имот на Албанец е виновен за оваа состојба. Ај видете на мапа кај е Долнени, ова одамна се случува во Тетово, сега и во прилепско се случува. Па не била битна демографија, па ова, она. Македонците требаше гледајќи го примерот на Косово, ова да го превенираат, да бидат свесни дека истото ги чека, ама не, за тоа треба карактер, а ние го немаме.
И што би била ти поразлична во случајов од дебилов што се послужил со насилство, и ти исто би се послужила со насилство и би му удрила некому ќотек ни крив ни должен само поради тоа што ќе проповедал семејни вредности.