https://www.facebook.com/100064480488489/posts/1045284067630933/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Преубаво девојче Зошто,зошто....? Мора да се бара правда за вака прерано згаснати животи....
Татко ми ќе умреше за малце од пијаница со не знам колку промили имал таму, иначе тоа му била трета по ред, ама што има везе, во оваа држава кревам рака пред да поминам и кога ќе застанат тек тогаш, а да возам овде никад!
Не треба Фб од починатата, треба од убиецот. Сега судството кога ќе му пресуди 2-3 години или условна дека бил млад, дека се каел, дека стварно не сакал да се случи ова, дека друг пат ќе внимава.. Сите возиме и сите сме пешаци, ама во државава последниве години е хаос заради купените возачки. Ова е страшно за семејството на Фросина. Бог да ја прости!
Проаѓаат со врски и затоа пак си тераат истото. Имал сигурно пријатрл во полиција, му смалиле казна и тоа е тоа. Овој треба во ќелија да го стават доживотно, ама ќе му налупаат 20 години, па дека ќе биде мирен со текот на времето ќе му ги смалат, а народот ќе заборави на тоа.
Е ама пресумпција на невиност нели... затоа не го кажуваат. Секако кога ќе го осудат нема да е тајна... и тој дете, 20 години...
Боемот на инста објави дека се знаело и кое е детено (говедото) што ја удрил. Да не знаете идентитет?
Да, пешачки кај Градежен, Универзална, Силбо-Пласет. Истото место малтене кај што и другата Фросина ја удрија. Има тука семафор....
Сега видов, наводно и над 100ка возел и немал возачка ама веројатно се уште само шпекулации. Не знам зошто уште не се стави ред на таа кобна Партизанска. Ќе речеш повеќе семафори треба да ја прават побезбедна ама.. Колку пати сум видела како шибаат со мотори и коли со над 80 сигурно.
Абе и семафори има, и на баш тој пешачки измеѓу има метална ограда нели, не можеш директно да поминеш... искрено јас како на Бит Пазар би акнала ограда и пешачки горе, да не може преку улица. На Партизанска живеам, секоја ебана ноќ се бркаат, едни се тркаат, па се пушта полиција по нив, абе племе!!!!
'бем ти пресумпција на невиност кога народ изгина.. 24 пешаци загинале само минатата 2024 година | Сител Телевизија
Еве го Васил, богато дете без возачка, пред убиствово имал сообраќајки и повеќе кривични дела... Сега ме интересира родителите негови дали ќе одговараат, пошто тие му купиле кола и тие го пуштиле да вози без возачка. Притвор, возачот што ја усмрти Фросина бил на слобода
Луѓе!!!!!! Ако е точно ова дека Васил Јованов е детиштево што возело........ Му отворив инста и пред 21 часа има ставено слика со некој друг СО ЧАША ВИНО ВО РАКА! ДАЛИ Е ТОЈ???? ЕДИТ: ма еве слика од него, ако не е во согласност со фемина политики нека ми го избришат коментаров. ВОЕДНО! Ги има тагнато Карши Бар што се во Дебар маало па трасата се поклопува со настанот. ГНАСА БОГАТАШКА. Пс. Тој од лево е.