Копиле гнаснооо леле бе До кога бе до когааааа ќе гинат вака невини ради курчот на лигавите гнасни снобови
Прежално. Ќе влезе во затвор овој 2-3 години и ќе го пуштат. А девојчето никогаш нема да стане од гроб. Мене дете да ми згазат, па и јас нив ќе ги прегазам. Ќе плачам јас ама и другата страна ќе плаче.
Ова е убиство.. Не може како на Јордан да му дадат 6 години, ова не е исто како случајот со Викторија, ова е класично убиство и треба да одговара за убиство со умисла, казната треба да му биде иста како за случајот со девојчето од Велес Магдалена, 20 години..
Да ти пукне срце. Фросина во 2015 на исто место ја закачи тој дебилот кој беше пијан, 4 години доби. Викторија тој што ја собра исто беше детиште без 2 чисти во главата. Еве и оваа девојка иста судбина, пијано копиле од збеснати родители, на најпрометна улица, на место каде врие народ нашол да се јача. Сите три млади, капка девојчиња, студентки, со иднина пред нив, и го гледам профилот на Фросина и срцето ми плаче, преталентирана девојка, ведра, насмеана, позитивна, којзнае кои успеси ја чекале со тој талент. За да прекине да живее од пропалица, пробисвет, дупка на човештвото што врвот е колку да се испијани и издрогира вечерта и толку е. Прекрасни деца ги нема ради такви олоши, не да ти препукне срцето, не знам што да кажам.
Нема ни толку, ќе биде ама знаеш не излегол од дома со намера да ја убие или ај не е женет греота е и условна ќе добие.
Условна не добива гарант. Само што значи попречно поминувала пешачки? Да не испадне не одела на пешачки па олеснителна да му биде..
Се тоа ми е јасно, затоа и викам дека ќе лежи 2-3 години, од кои пола ќе излегува и ќе се враќа за спиење. Ќе го осудат на повеќе ( ова само за јавноста), па после ќе се фаќаат врски, ќе фрчат ручоци за министри и директори, ќе има амнестии, па жалопојки дека е млад и треба да се жени, па намалување на казна демек бил многу умен во затвор, и ќе излезе. Ќе излезе, ќе си продолжи со животот, ќе се вработи на добро место, ќе се жени, неговите ќе се радуваат на внуци и they lived happily ever after.... Само родителите на девојката ќе страдат цел живот. Јас во карма не верувам, а таквите луѓе немаат совест и нема шо да ги гризе. Затоа најдобро е и он да се убие. Око за око, заб за заб.
https://4news.mk/sudot-odluchi-20-g...FzYdvt4wg7tOGZKODU_aem_1fa99BnB31yL9sklPnjNNA Не се салам овие забегана држава
Овие што косат на пешачки никогаш не испаѓа некој повозрасен со долги години возачко искуство, трезен и без прљаво минато. Сите се или од големото добро утро, или тек до вчера уште цицале или биле со кривично минато или пијани/наркомани, едно мора од овие. И ќе ми рече некој ова е несреќа, ама немал намера и не знам што. Што бе све на вакви им се дешаваат тие несреќи мајко му?
Кој знае чиво е ова.. 80 пакети амфетамини му нашле и мува не го лазело.. 3 месеци во Шутка бил.. (и тоа дали е вистина).. леле кај живееме.