Како тоа "никој не те чепка ако не нападнеш прв"? Како ќе нападнеш возило што се движи со 180 km/h. Што е со логиката. :')
Сега поминав кај Силбо, стојат млади лица на пешачки со свеќи на земја, се наежив. За што? За некој глупак што требало да оди во затвор со милион кривични дела направени а државата му дала сто шанси да си го сврти животот на подобро БИДЕЈЌИ БИЛ МЛАД! Криминалец е криминалец. Воедно на сликите што го видов, во очите изгледа како психо. Кој се не вози по улициве???
Кој би рекол дека ваква мајка може да израсне вакво дете? И го гледам профилот на Линктин, успеси, образована, тим лидер, кариерно остварена, зарем толку немаше време детето да си го воспита, едно и е?
Дури и се исплашив колку нормално изгледа жената, кој знае на колку курсеви го имаат носено, колку имаат во него вложувано, ама што дека, детето кога е психопат, не можат ништо.
На колку курсеви и да го праќаат , се пага во вода кога тато ке се јави за да ја скинат казната . Тука се распрдуваат и мислат дека светот е нивен.
Мајка му на дегенов ми беше тим лидер, идол од жена. Принципиелна, позитивна, со премногу знаење и разбирање.. Каков шок доживеав кога видов дека е можно од нејзе вакво дете да излезе. Уште не ми се верува дека ова е можно.. Професионално и приватно животов нејзин нема допирни точки...
Ехх што ти е животов. Цел живот се мачиш трчаш натака навака, планови, цели! Вечерва се прибираш накај дома и некоја будала од нигде никаде те собира со 130 на саат! И толку! Те нема веќе! А таа будала има секаде човек и ќе излезе од станица додека тебе те јаде црна земја! И све така додека не настрада уште една жртва! Душава ми плаче!
Да, отишол уште толку. Положил 5 предмети за магистерски и мисли дека магистрирал и ред други испади има...потценува луѓе..
Јас и го видов профилот на Линктин, стварно жена за пример во однос на образование и успеси.. За жал како родител потфрлила..