Не знам што треба да ни се случи веќе за да ни дојде паметот , на сите. Ова веќе не е нормално !! Ќе му се тресеш уште во бременоста, од флаша кока кола ќе го пораснеш,ќе му се тресеш на секое проливче,ќе го научиш да чита , да биде добар човек , да сака , да почитува .... И таман ќе си речеш , успеав. Изведов на пат здраво право биче , сега ќе му се радувам на успесите , ќе го оженам/омажам , ќе чекам внучиња .....и ќе се појави некое копиле чии што старатели не го правеле тоа што ти си го правел и ќе ти го убие. Така преку ноќ , рас дас. За ништо ! Да ти е*ам стоката. И на копилето и на тие што го донеле на свет . Нека почива во мир Фросина
Се надевам само никој му нема жена и деца дадено. Несудениот психолог во мене сака да може да напраи муабет со родителите ,дали се СВЕСНИ што направија ? Како се осеќаат по тој повод ? Која им е прва помисла сега ,дали да го ,,спасат" од затвори пак ? Или непто друго и што..
Го видов видеото и се згрозив. Девојчето беше фамилијарно преселена во Скопје одамна, се знаевме лично. Со нејзините живеат во зградата до Броз, може и се слушнал ударот кај нив дома што го прави ова уште појезиво и поодвратно. Излегла до пред зграда да го прошета кученцето и никогаш не се вратила. Тешко на фамилијата Бог да ја прости и се надевам дека ќе има правда за ова убиство.
Мислам дека не е јавно споделено нигде и подобро што е така, семејството не треба да гледа такво нешто. Го видов кај пријателка на телефон, некој и го пратил во порака.
За ова највиновни се родителите на убиецот. Трулежот во општеството се тие. Треба да му се суди и на таткото. Тој е најголемиот виновник. А мајката ја проверив на Линкед-ин, изгледа била успешна и добра во кариерата. Може и ја знаете дел од курсевите по IT. За жал, како родител е едно големо 0.
Го има на princip tv трета објава им е, има околу 300 прегледи така да... Мене ме чуди зашто се коментираше дека веднаш избегал значи има многу дезинформации, жално прежално Дефинитивно најтешко е да се размислува, не е работата прво направи нешто па кукај и кола не е за секој.
Го има на ФБ . Се дере копилето : ауффф што направив бре ,што направив ?!?! И некоја девојка му вели : смири се , смири се .... Ќе го смират у шутка . Бел ден да не види Језиво
И на крај вика види бе девојчево греота Ауу језа они тука уште не знаат дали е жива или мртва пулс пипаат.
Аман доста за успесиве на мајкава.. не ме занима. Трула е!! И она и мажот и и судиите што му бришеле досие. ТРУЛА!
Леле кај го видов видеово се стресов ми стана тешко многу. Те од такви богати разгалени копилиња на многу им згасна животот. И тоа се на пешачки што им е толку тешко да застанат не знам. Еве и кај нас иако не е толку многу раздвижено со коли ама многу ретко застануваат на пешачки ем гледаат дека чекаш на пешачки поминуваат ич како ништо или пак појдеш во тој момент и тие и кога застануваат па те погледнуваат чудно како којзнае што си направил а не дека сакаш да поминеш на пешачки, па да прелетам ли будали едни.
Џабе, да го тргнат сигурно пола и повеќе веќе го превземале ете штом го имало и кај таа Фросина фро на фб...