Знаете ли колку семејства има со по две , три деца каде што едно од децата ќе е баш никако, во мое блиско опкружување имам семејство со два сина, едниот багабонт, пијаница, другото дете за пример, паметно, мирно, успешно. а ете исто воспитани, исто растени, исти родители.
Ова не е потфрлување, ова е тотална негрижа. Сите ние потфрлуваме, во даден момент. И за нас потфрлиле. Ова е уништување на битие, што си го родил.
Панта реи. Не се исти луѓето со прво второ ни трето дете. Некои стануваат подобри, некои полоши. Им се случуваат работи.
За оваа собраќајка нема ниту кривична пријава. Жртвата ја повлекла тужбата, а обвинителството не ни поднело тужба. За вакво дело, нели се гони по службена должност?
Браво колку не имаше денес. Горда сум. А оние што не дојдовте а немате оправдани причини , да не кажам што мислам за вас.
Младината е револтирана. На младината и' е доста. Сите со солзи и гнев во очите. Тоа ми е впечатокот. Не знам ни што да кажам. Мило ми е што имаше народ. Браво.
Баш кажав, член од фамилија удрија, помина со набиеници и не тужевме оти се спогодија да си платат оштета. Веројатно ако жртвата преживее и не тужи, не се прави ништо, не знам. Мада што неговиот случај е друг, возел малолетен и без возачка, најмалку за тоа требало да има пријава.
Не знам колку е вистина, ама слушнав дека мајка му на Васил пробала да се самоубие, едвај ја спасиле, и тоа не е се, ова и бил 4 обид.
Таа прекрасна личност вчера бришеше коментари од Линкедин. Во целата оваа трагедија битно и е да одржи имиџ на успешна кариеристка. Ѓубриња од луѓе сите троица, не знам зошто само таткото се портретира како расипаниот, кога и оваа смрдла има подеднаков удел.
Ама сообраќајка било како што разбрав и не го гонеле кривично. А, он малолетен и без дозвола?! Ич, ама ич немаат врски, навистина Ѓубриња. Ја прочитав прееска Шеќерка, се оградува од шпекулациите дека му помогнала да убиецов да не го осудат Ќе тужела
Прееска внукот на мм беше на кафе кај нас. Негде годиште околу Васо е. Го прашувам го знаеш ли? Дека се дружат деца од сите населби. Вика Шеќеринска му е тетка. Викам па од кај знаеш ти. Вика еден другар учел со него и он ми кажа. Нека тужи тета колку сака.