И мајка му од Кецмановиќ била универзитетска професорка па ене психопат израснала, кариерата е сосем нешто друго..
Јас на почеток имав кнедла во грло, докај собрание се стискав за да не се расплачам. После таму ме фати лутина и почнав и јас да викам од гнев. Многу млади, што ме радува. Нови генерации се ова, со нови сфаќања. Тие се спасот, може конечно нешто ќе тргне во скапаницава од држава.
Некои братучетки да не се Рада и Ана Мош и онаа Даниела да им е исто некоја роднина. Личат трите. Сите со виткани коси. Сите одвратни
За Шеќеринска ми е чудно зашто за да дојде на местото во НАТО е чешлана уздуж и попреку. Така да.. не знам.. А дегенов може се фалел ...
Ко деца, знам ама не кажувам. Нека кажат чим е утврдено во истрагата веќе. Родителите или крими кланот со кој дилал дрога?
Значи морам да се пред младината браво Единствени сплотено и кур не ве заболе кој од која партија бил За родителите на Фросина Беа во Кавадарци па во Скопје Мислите им се возе 100км ? Им се малтертира по патиштата? Мораат Додека,е пресно морат да прават притисок у спротивно Васо ке се извлече без казна И родителите на Фросина се образовани луѓе ,татко и бизнимен мајка баба професорки такви мирни и пријатни жени Нема да се повлечат и треба и мора да се борат со ова гнило општество Фросина има и брат Само не разбрав денес од Скопје што кажуваше таткото на Фросина за,таткото на Васо каде се појавил и мотал после убиството Ова ке испадне Васо појак и од татко му Дилер си има свои врски
Ај па и ти што те гледам чудна Демек во НАТО сите чешити со беспрекорни биографии Ги заболе нив дали барала врски, реално. Ако чешлаат, чешлаат за поголеми криминали, ама оваа очигледно не ја исчешлале убаво
Да ама кога веќе го вади по 100 ти пат од тешки проблеми ,од дроги од животнозгрозувачки ситуации... апсолутно е до родителот а не само до детето !
Него нешто друго да искоментирам. Дечки на булевар кога минете на зелено, чекате да застанат сите коли па минете? Оти неколку пати прочитав по соц мрежи - да пазиш, да преминеш кога ќе застанат сите коли. Тоа да кога нема семафор. Ама кога има, ако светне за мене зелено, и ако уште не надошле колите, треба да чекам да дојдат значи, во меѓувреме за мене ќе се упали црвено оти зеленото макс 10 секунди свети и после па ако ме удри некој ќе биде аа на црвено минеше. Затоа нема да ве сфатам со тоа пешаците да пазеле. Се знае, светне ли зелено за пешаци, нема што ти да чекаш да застануваат и кој и да те удри, тој е крив, не ти што не си чекал, па да губиш време да ти отиде зеленото.
У небо гледам веќе, авион да не ми падне. Ќерка ми кога е со мене одам од страна на колите (на зелено за пешаци, да) , после се мењам на другата страна пример. Зашо во секој момент очекувам да ме акне нешто од некаде, па си викам боље мене да ме акне отколку неа. А во последно време имав ситуации на типичен сељачизам со стартови на пешачки додека сум со дете. Курето им расте така
Е, и ако е зелено за пешаци, сепак треба пак да пазиме...гледаме, какви будали има, сепак. Тоа е, веЌе...друго ниво на претпазливосТ. секогаш така.
Кога ќе ми светне зелено, си тргнувам и си поминувам, мене ми е зелено, значи за колите е црвено.. Неколку пати братучетка ми а и дечко ми така ќе ме помокнат за рака назат као еј каде, додека не видиш дека сите застанале не се трга, ама мене мува не ме лази, зелено ми е и тоа е тоа.. Не знам дали нивното е подобро или моето..
Све тоа океј, ама дур чекаш ти светнува црвено. И после ако те удри некој незастанат пак ти крива оти си тргнала на црвено.