Гледам 100 пати. На мое зелено, нивно црвено две тетки замуабетени тргнаа, па уште јас крива. Една лудача ќе удреше дете пред мои очи и лупам по колата, она си продолжи како ништо да не било. Сега па со дете, се тресам кога поминувам пешачки. Лудаци како Васо има за извоз.
Нивното. И како пешак и како шофер ти кажувам. Јас и на жолто застанувам, ама ве молам пазете на пешачки и да е зелено. Не гледајте во мобилни, извадете слушалки, гледајте од страна од каде доаѓаат коли. Секакви будали има.
Браво за младите денес! Не заборавајте дека системот сте ВИЕ. Друг пат кога ќе помислите на мито за докторот, мито за професорот, (партиски) врски за работно место, сетете се од која причина сте биле на протестот. Бидете промената која сакате да ја видите во државава па и светот!
Кој има Инстаграм правец кај Драган Тапшанов. Какви 20 слики Нема што повеќе да се додаде. Многу гласно зборуваа.
Откако ги видов во живо и го слушнав говорот на таткото , морам да кажам дека она што претходно го кажав за времето поминато на фб целосно го повлекувам. Се надевам дека ке најдете мир и дека ке се истера правдата.
-Каде бил Васо, претходните сат-два пред да го усмрти девојчето? -Кого му ги дал клучевите од кола? -Дали таткото свесно го оставал синот галеник да управува со автомобил и претходно? поздрав до МВР со прашањава, и ако не апсење, бар во станица на разговор да го повикавте ако ништо друго???
Некој има инфо како се десило , мислам...од кој правец се движел тој со колата а од која Фросина ? Може е глупо ама чисто ме интересира.
За правец не знам. Некој погоре праша што се случило со кучето на девојката. И кучето е согазено. Планирале да одат со дечкото во недела за Франција. Сакал да ја запрпоси таму. И прстенот му бил купен. Многу тажно.
Е*бти животот Многу жално. Не е прва ваква трагедија , точно! Ама оваа дефинитивно можеше да се спречи. Само ако Не беа аздисани за пусти пари тие што од нас леб јадат. И ако мајката беше навистина мајка. И добро Навистина законот вели дека за ова кривично дело копилето може да лежи Макс 8год?