Има брат. Феме се вика. Женет ао детенце во странство живее. Не е ни битно. Девојката си отиде. Оној и во затвор ќе живее неговите ќе го гледаат а на девојкава свеќи ќе и палат. Така да што и да е нема утеха. Тоа е.
Не знам колку пати го отворив профилот на инстаграм денес, не можам да и се изнагледам, абе очињата и се смеат, како сонценца мали кои многу те топлат, прежално
И сите брзи патишта што ги направија штип-кочани,пробиштип? Колку закон нема да се казнува само за власт, сами гласачи да се има!
Зашто ја тераат мајка и да оди на протести. Женава ќе се сруши не е ни свесна каде е под седативи. Многу жално.. многу..
Мене ни ми е јасен Васо ни пак мајка му ни пак тој татко ли- што му е. Со кој памет??? Да го ослободат? И што ако го ослободат овој мочко кога ликот си ги запечати наредните години во агонија, постојано да му демне мисла во подсвест дека убил човек, најголемото зло од сите. И најжално се гледа не се кае воопшто, мочко. За се има карма па и за ова. Искрено ваков мрсул треба кој и да го виде да го плукне, а во затворот тој телефонот во газ да му го стават. Ако Шеќеринска е вмешана- не ми е чудно. Само ваљда нејзините 5 влакна што и ги искубаа се повредни за затвор од што убиство.
Сигурно и таа е во шок, при крајот на видеото и она се слуша како во шок плаче и се фаќа за лице и она... Траума ќе си има и таа за цел живот.
Па, нормално. Таткото на Фросина уште веднаш изјави: НЕКАЗНИВОСТА Е КОРЕНОТ НА СИТЕ ВАКВИ УБИСТВА. Знаат дека нема да лежат, нема никако кривично да ги гонат, тате ќе ги реши сите и среден проблем. Да имавме закони како во странство, уште на 100 метри ќе застануваа пешак да пропуштат, а не над 50 да возат во населено место.
Ако имаат судовите сега мозок, за тие 2% доверба, ќе почнат одма со работа и ќе го казнат како што треба. А и законот итно да се смени.
Да имаа мозок, немаше 2% доверба да имаат. Ме плаши дека пак се ќе се заташка… ене оној Викторија што ја прегази, слободен е.