Молам..? Во оваа ситуација, нашла време да брише коментари од Линкед-ИН?? Си пази кариера типката во оваа каша. Па оваа не е нормална бе скроз е шлакната. Дајте сите што имате профили на Линкед-ИН да и коментираме, мочла ниедна. Сигурно си мисли, ќе помине, ќе се заборави и она пак ќе си работи мирно и успешно. Абе за оваа и маж и Зоран треба затворска казна. А за Зоран таткото - одма да го тргнат од позицијата на која што е. Луѓе бојкотирајте ги, коментари, било што - не им давајте на гнасите да си продолжат со животот нормално
Не е само до судовите и судиите. Правосудниот систем е корумпиран и нефункционален. Рачунај еве ќе ги избркаат утре овие судии. Ќе ги заменат со нови, нели од дпмне и влен. Утре некој нивни близок човрк до политичарите ќе направи глупост и ќе треба да му се суди. Овој ќе сака помала казна или ослободување од затвор/заташкување на случајот. Што мислиш, дали ќе има пак подмитување на судии? Ако го затворат како што е регуларно, губат гласови или позиција, но и угледот на партијата, бидејќи ќе збори против партијата и политичарите и тн. И што заклучивме од сево ова? -дека рибата смрди од главата, а не од нозете. Судиите некој ги ставил на тоа место. Сигурно не се пријавиле на регуларен оглас и биле политички неопределени.
Исчезнатиот од Неготино се заканувал дека ќе си го одзеде животот бидејќи бил “заглавен” со пари по лихвари. Многу бил навлечен на коцка. Пријателите заедно со навивачка група смислувале некако да “пејат” со некои нивни зборови додека го бараат за тој да препознае дека никој не го гони.
Апсолутно судиите. Се сеќавате дека на Ахмети син или внук не се сеќавам прво правосуден положи па факултет, и стана судија и онаа Габер викаше треба да му веруваме? Е тие се најкриви.
Море удри погрешно девојче, да беше некое ни видено ни чуено без никаква позадина ќе си останеше и овој пат на слобода... Јас тоа само го знам.
Со ваков притисок мислам дека ќе си ја добие заслужената казна, иако за неколку години кретенов ќе излезе ќе се вадат на добро однесување. Само се надевам дека во затвор ќе го јади, дека нема да го штитат. Не ми е јасно каков мајндсет има неговиот татко, па кретену детето твое уби невина личност, уште оди брзо брзо да потегни конци за маминото и татино лигле. Бесна сум...Каква неправда, ќе го гледаш, растиш, воспитуваш и едно кретенче шупаче разлигаено ќе му го одземи животот. Иако правна правда тука нема, но Божјата секој го стигнува. Фросина, Викторија, Вања, Пино, модуларната, Саздо... да не се заборави ништо...
Ако може да му се верува на оној од Лидер, мајката на Васо и мажот на судијката што го ослободи работеле заедно 5 години, добро се знаеле и биле куќни пријатели. https://lider.mk/majkata-na-vaso-rabotela-so-nejziniot-soprug-sudijkata-trebalo-da-se-izzeme/
Слободен печат ме потсети на случката, кога Гордана Филиповиќ(мајка на Јелена која загина во сообраќајна несреќа и за која шо долго време имаше билборди "Возев пијан и дрогиран, ја убив Јелена") изгази пешак кој поминуваше на пешачки премин кај мостот Гоце Делчев во Скопје. Животот е чудна појава... Пешакот, кој почина на лице место, преминуваше на пешачки премин и веќе му застанале возилата од другите ленти. Меѓутоа Гордана, која зборувала на телефон и возела над дозволената брзина, му пресудила на лице место. Патем, обвинетата имала низа на претходни прекршоци и тоа за: брзо возење, незастанување на пешачки премин и имала забрана за управување на моторно возило во моментот на несреќата. Случајот е веќе 3г. заглавен во судските лавиринити, поради наводно контрадикторни вештачења. Ете тоа е судството на РМ, за кое и 2% доверба се многу.
Има разни муабети Задолжен кај лихвари бил,па бил наркоман Што е точно фамилијата си знае До сеа се знае дека е најден мобилниот,чорапите,и празен скалпер т е пластичниот дел ножето го нема Мое мислење е дека дечково се има самоубиено
Епа богаташи, ќе застари делото и тоа е тоа. А со маж и толку беа гласни кога им загина ќерката бараа правда од судството, сакаа за убиство да му се суди на возачот, иако доби 7 години затвор ако не се лажам, иако ќерка им беше сопатник во возилото на пијаниот и дрогираниот.
Не е баш на пешачки,дури и кажуваат дека поминал од кај дрвцата па не го ни видела.Е сега да се возело со помала брзина можеби ќе успеела да изреагира.
Судијката е разрешена само од работна група за жал. Очекував отказ или барем построга дисциплинска постапка. Мајката на убиецот уште си има Линкедин јер кариера не смее да страда мора да се има пари за поткуп. Се надевам ќе добијат и таа и таткото отказ само мора јавниот притисок да продолжи. Монстумот уште сега ја има заборавено Фросина тоа сигурна сум. Битно и тој е на Линкедин. https://makfax.com.mk/makedonija/трајкоска-стрезоски-за-случајот-со-пр/ Ми се повраќа од вакви.
Јас кажав дека можеби детево е заглавено по лихвари и коцка, дури и мислењето ми го избришаа да не ширам дезинформации.