Требало сега новинарите да ги малку прочешлат за дилањето, зошто е пуштен, како возел, итн. Ама не ќе се бојкотира. Ај видеото да, ама излегле пред новинари и пред јавноста и никој ништо не ги праша?
Не видов снимка, само прочитав груба скица на пресот. Може побарале без прашања, но тоа веќе не е прес. Тоа е изјава.
Што сакате да слушнете од пресот? Не го споделувајте, тоа им е тактика. На тајм мк има наслов од Слободен печат како мајката на Васо плаче и изразува сочуство. Не им текнало сега, ова е тактика. Баталете ги, не им давајте простор во медиумите да глумат жртви.
Изразиле сочуство. Убаво се подучени. Дали е точно дела ЈО излегол после 20 мин? Ова лесно се докажува, има очевидци.
Јас нема да го проследам пресот. Не ме интересира тоа психопатите што имаат да кажат. Може комотно да се носат у пичку матер. Сосе адвокатот у суратот ко у гз правен.
Повеќе им е жал за нивниот имиџ што е срушен него за случката. Мрш бе. Ја болело мајчинско сочуство изразува.. море кај ти беше мајчинатвото и на оној суртукот таковството додека на син ти му бришевте досие.
Ни јас не гледав, читав. Мајкава реков, очајна е, ама не знаме од што. Кажуваат лаги, па имал водач ово оно. Културно пробуваат да го вадат. Немаше она не е крив, туку дека не сакал. Реков подучени се како. Ај барем се јавија. Ваљда сфатија што дете израстеле.
Абе ајде... Да немаше толкав притисок немаше никад да излезат вака јавно. Шо има да го тупат, ќе кажат крив е и толку... Вака џабе се правдаат. Нема што да правдаат.
Имам прашање: ако некој бе возачка направил судар со друго возило и за тоа е осуден, како може да стане пратеник? Нели за јавна администрација (сеедно ешалон) бараат доказ за неосудуваност? Сергеј Попов сега е пратеник! Попов: Точно е дека на 18-години направив грешка која, за жал, имаше последици | Сител Телевизија