https://www.blic.rs/vesti/hronika/a...estala-devojcica-dunja-markovic-u-ubu/rcdhrfl Пак снема девојче во Србија. Ист месец, иста возраст.
2 годишни деца не може да снема може само да се киднапирани. На таа возраст нема теорија да го снема.
Го оставила детето да го чуваат постарите братчиња кои се 7 и 8 год.Мајката на работа.Не сфаќам,може самохрана може преживувале ама дете од 2 год да оставиш на исто така деца не е баш нормално.
Да, да, сигурно. Ние се чувавме дома ама двајцата бевме на школска возраст, а не 2 год.дете. Зошто постојат градинки, нема теорија на 7 годишно дете да му оставила бебе. Исто ко што Данка отиде да шета во пустелија на дождон каде што никој 15 год.не стапнал. Приказни за мали деца.
Сега баш читав,имаат 8 деца.Не биле дома ни мајката ни таткото,децава немаат поима кое време го снемало малово зошто и они се деца.
Колку го мразам тоа оставање на мало дете, на чување на поголемото... Во случајов на 7-8 годишни. Имав прилика да видам, малово се заглави во едно дупче со ноџето.. Големово џабе чува, паника крева, вришти.... Кого попрво да смируваш. Сега ми искочи веста за девојчево и одма ми е сомнително. Дали после се, сме на штрек и веќе немаме во никој и ништо доверба. Но, да снема дете во земја да пропадне сред бел ден, не бе... Ќе го види некој... Башка пред зграда, ваљда познаваат кое дете е од маалото... Греота Исправка .... Има нови инфо дека е забележана на каѓера како поминува на некоја нива... Ја чувала тетка и. Ама пак бе. Како ќе ти избега така 2 год дете?
Најдено е детето https://www.blic.rs/vesti/hronika/pronadjena-nestala-devojcica-dunja-markovic-2-iz-uba/ty66t1x
Сериозно чоек, кошмари и глупости сањав . Јас кога ќе се вознемирам така реагирам, без разлика за што е. Не дека детето го сонував или нешто слично, ама мене ете така ми влијае. После она со децана најдени...не знам ич неубаво ми дојде.
Ма цел живот сум таква јас... За се сум свесна.. Не врзано со темава, знам премногу да се задлабочам и да ме погоди нешто, па се тоа да го мислам после тоа. Знам кај ми е грешката, ама ете.. не се опаметувам.
Судииве не се нормални!!! Го враќаат предметот на ново судење и почнуваат со одложување на судењето! После се што се случува во државава судиите и обвинителите никако да сфатат дека треба да почнат праведно да работат. Уште еден случај кој свесно го заташкуваат. Мислам дека е крајно време да се отпуштат сите судии и обвинители и да се почне од нула. Не знам како не сфаќаат дека не сакам некоја пијана и издрогирана будала да ме убие на пешачки и да биде ослободен. Како не сфаќаат дека и за нивните деца и внуци ова е подеднакво лошо и тие може да бидат убиени на пешачки. Мора да се отпуштат судиите и јавните обвинители очигледно џабе ги плаќаме. Семејството на Теодора бара правда- одложено денешното судење за сообраќајката во која 22-годишната девојка го загуби животот - telma.com.mk
,,Не сфаќаат" бидејќи се поткупени со многу пари. Ќе видиш дека и со ова ништо нема да се случи. Ќе се заташка и убиецот ќе биде на слобода. Ете пример Боки 13 ја смени страната на паричката и оп 4-5 години скретена затворската казна, плус пуштен дома на лекување (нема да биде во затвор).