Секој батка. Затуцан кристијанец со крст на врат? Еве јас носам ланец крст, па да те видам сигурно изгледаш посељачки од мене. Како можите да сте вакви бог да чува... Не можиш да судиш по изглед.
А ве урбан лик бил... остај ти тоа.. како да има правило кој каков е. А се гледа во очите дека е фалинка.. Инаку гадости од жени што ср изначитав во коментари под веста за девојкава.. аууууу...се засрамив што сум женско.
Еве јас на пример да го знаев од претходно би рекла дека баш кул и интересно ми изгледа. Пробувам да не се водам според стереотипи ама не сум ни јас имуна. Факт е дека насилството нема изглед, излишни се коментарите дека личи дека би сторил или дека не би сторил. На никој на чело не му пишува за што е способен, а за жал можеш да дејташ некој и да е прекасно додека сфатиш дека има сериозни проблеми со лутина.
Овој не ви изгледа психо? Дај не зезајте… на повеќето слики носи наочари, а на тие што не носи, изгледа како наркоман во очите. Али битно е урбан. Се надевам ќе се извадат имињата кои правеле записи и ги заташкувале сите инциденти кои ги пријавила девојката. Жалосно, некој да ти пресуди, заради што е психопат. Убиј се самиот, што земаш невини луѓе со тебе?
Викаат си имал историја со бивши тепање. Ама изгледа нив имало кој да ги заштити, зашто ваквите ако им списне некој појак се кријат како глувци. Ама ете, Росица немала среќа...кој знае сега колку жени слават и жалат слават дека го нема, жалат за Росица и татко и...
Повеќе го здоболело од Росица заминувањето. Со сите бил ист, со Росица бил опседнат. Ова е типично сценарио: ако јас не можам да те имам, никој не може да те има. Себично, нарцисистичко и психопатско.
Немам стереотипи за изглед, имам блиски со сличен стил, тетоважи, итн, дури еден што ми е најблизок физички наликува, ама очите и погледот ми се страшни кај овој. Празен поглед и очи без емоција секогаш ми имаат психо изглед.
По погледот се познава психово. Кој е судијата се објави ли? Зар нема некој новинар да истражи? Не може да не сноси одговорност, во случајот точно е негова кривица, над 50 пријави а тој условна пред 5 дена му досудил. Да си ја работеше работата и да го пикнеше во Шутка, Росица ќе беше жива. И 2÷ за судството се многу.
Пишувал графити со закани низ Велес, ја уценувал со секс материјали. Тоа си потврди полицијата. Инаку, ваков некој, ако гледаш дека манијачи, не се откачува, мавај го со што ти дојде при рака, поарно да одговараш за телесна повреда, отколку да те убие, ама кога е психо може да дојде сосе куќата да те запали. Малку е глупаво во денешно време да се распрашуваш за некого, ама поарно тоа отколку да те убие. Ако има историја на тепање, од такви се бега веднаш. Едноставно не ти ги треба ни како другари, не па друго.
Толку ли нема кој да ги скроти ваквите социопати у земјава језиво, сирота девојка Од овие не можеш лесно да побегнеш овие се сталкачи ако решиле ќе те најдат.
Какви ликови ги има, со историја на тепање женски, па се угледни господа во општеството/општествата. За во мк ги знам со име и презиме, овде ќе ги читам по црни хроники и сите зачудени- абе арен човек беше, не знам оти така. Сдк, да го прогласиш некого психопат, после такво дело ми е као excuse. Сите се потенцијални психопати, а многумина се реализирани оти многу работи се нормализираат, од полициски, од судски господа и госпоѓи. А врло битно дали бил урбан или селанец иначе
Vo nasheto drzaviche najlesno ke pomines da ubies zena . Dva -tri dena ke se sprdachat po portali no sushtinski promeni vo zakon Ili da se uapsat krivcite nema . Koga za 62 deca izgoreni I uste koj znae kolku invalidi nema odgovoren,Ili za masovno truenje I pozari nema reshenie, femicidot e sitna boranija.Se se zavrshuva na epa taka I trebalo koga so idiot se druzela..... Da ne si zena na Balkan,zena na zena volk e.Kade se zenskite organizacii da izlezat I da menuvaat zakoni.Tuka se samo da zemaat pari od budget I da gledaat seir. Istovo da prijavuvala vo Svedska ,pri prva prijava chovekot od zatvor Ili psihijatrija ne izleguva.Ne deka I tamu balkanci ne se kolat I ubivaat.
Малку ми е нејасно. Или не сум прочитала како што треба. Девојкава со новиот партнер влегле во куќата на татко и каде овој ги убил. Дечково (новиот)не бил повреден, побегнал , се соочил со убиецов?