Црна хроника

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ицолгудбејбе, 31 март 2017.

1. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.615
    Допаѓања:
    63.516
    Врска нема како некој изгледа и се облекува со тоа дали е или не е психопат. Ене и оној на Ксенија Пајчин, тој Филип Каписода беше модел и ракометар, па го направи истово што и овој.

Излишно е да се збори. Ние овде ќе си го јадеме џигерот, дури на тие што треба да им светне во главата си го тераат истото и мува не ги лази за вакви хорори. За нив жртвата ќе биде секогаш крива, затоа што она згрешила, си го одбрала, итн, итн.

Крвта на девојката е на родителите од овој штакоров со очите пукнати ист ко Кешишев во тоа погледот психопатски, судијата што го ослободил и сите оние во полиција solitare што си играат и лапаат пари за кои нас раце ни паѓаат.

Така ќе си пројде и ова, какви хорори во смрдотијава од држава така си пројдоа, тек па за убиство на жена дури сите спиеле.

Бидете така дури не утепа некој друг психо некое девојче, оти му рекло не.

На happygirl, 1209, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.997
    Допаѓања:
    127.892
    Весна Стефановска од Орце англиски што предава е мајка му??

3. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2016
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    8.622
    (y) се согласувам. Кога вака сите би гледале на работите би се заштитиле на некој начин.

Во поголем дел случаи поаѓаат од тоа дали си студирал, дали си прошетан, каква облека носиш и одма етикета урбан лик у градот.
    Овој истиот да бил од некое село без сите погоре споменати карактеристики никој не би го погледнал. Никогаш не сакам многу да коментирам околу изгледот на луѓето. Ама овој навистина не бил некој лепотан па дотолку да вртел девојки. Туку ете споменаа живеел во Дебар маало, неговите имале пари, се правел фраер со скејтот и модата.
    Навистина не знам што видела во него, да беше некој убавец ќе речеш се заљубила па љубовта е слепа. Со што да те привлече овој? Освен што може ете сакале исти работи, тетоважи и кучиња.
    Добро пиша @Tanjamm кога дознаваш дека тепал жени не ти треба ни другар да ти биде а камоли партнер.
    Типот очигледно било дека сакал да ја убие прво ја предупредувал и го запалил автомобилот и ја уценувал со секс снимки. Од полицијата фајде немало, толку ли никој не сакал да и помогне? Па била оставена сама на себе, жалосно. Таткото бил во поодминати години со здраствени проблеми. Ама сегашниот партнер? некаде прочитав дека имала и полубрат. Зарем толку не можеше некој да и помогне на девојката за да не дојде до ова...

На senjorita-v и Golden им се допаѓа ова.
  4. flawlessss

flawlessss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    79
    ја нема жива по социјалниве мрежи ...

https://www.crnobelo.com/intervju/r...onija-se-zarabotuva-od-moda?showall=1&start=1

https://zenskimagazin.faktor.mk/utr...-uzivanjeto-vo-domashna-atmosfera-e-skapoceno

само ова излегува, нека потврди некој дали е моделов

5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.923
    Допаѓања:
    24.202
    А, па едни способни проценувачи на ментално здравје што останаа тука.

На joy1, Polyincognito и milkyway^^ им се допаѓа ова.
  6. Bettina23

Bettina23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2023
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    3.148

Росица учеше во хемиска така?
    Немаше поубаво девојче од нејзе.сега дознав бидејќи сум далеку од Мк,не можам да се соземам од ова што читам ;(
    Нека почива во мир и она и татко и

7. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    7.940
    ЈАС СУМ ВО ШОК...

Иле го знам одамна како фаца во градов, ненормално многу бев затрескана во него пред повеќе од 15 години.
    Тој период се запознав и се дружев со скејтерите и блејдерите што возеа на кеј, он беше дел од таа екипа.
    Не сме се дружеле, сме имале само здраво. Така чат пат се погодувало да седиме заедно, на кеј, во парк, на натпревари за скејтање и блејдање. На свирки и концерти исто, на исти места искачавме и имавме многу заеднички познајници. Беше апла популарен, особено помеѓу девојките.
    Господ ме чувал па никогаш ништо не се случи меѓу нас.

Многу девојки вклучувајќи ме и мене, паѓаа во несвест по него.
    Порано го имав на фб ама одамна го избришав. Пред неколку недели ми се појави на инстаграм во suggested friends.
    Нити сум го видела нити сум слушнала нешто за него се до вчера, кога ми се појави неговата слика дека он е убиецот... :shake: :puke:
    Ме полазија морници, ми се згади и ме лупна таков шок не можам да ви опишам.

Многу ми е жал за девојката и за татко и, бог да ги прости.
    Особено за девојката, затоа што живеела во константен страв, во ужас, во параноја, а на крајот ја снашло најлошото. ;( Реагирала, пријавувала, ама се било залудно.

Згрозена сум од тоа во каков трул систем живееме, колку е се изопачено и отидено во неповрат. Закон не те штити, полицијата е слепа и глува, фемицидот расте и ништо не се превзема. Толку многу насилство, безредие и самоволие без никакви последици, без некој да одговара!
    Страшно и жално, немам надеж дека нешто ќе се смени на подобро во блиска иднина. Ми се повраќа и ми се гади во какво нездраво општество живеам, веќе никаде не си безбеден, опасност демне на секој чекор.
    Господ нека ни е на помош, не знам друго што да кажам...

8. MrsBrown

MrsBrown Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2024
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    172
    Како и до сега, ништо нема да се смени.
    Жената останува улов на некој психопат и убиец.
    Никој баш од надлежните не се потресе,

На milkyway^^ и eliesaab им се допаѓа ова.
  9. Larea

Larea Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2020
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    676
    Таа е да, сега ја најдов

10. lorenn

lorenn Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    11
    Screenshot_20250917_114827.jpg
    И татко му бил вмешан во малтретирањето:puke:

11. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.295
    Допаѓања:
    3.223
    Има и доста на форумов пишувано за мајка му. Она е професорка во Орце и ретко кој од учениците ја сакаше.