Гледам клип од протестот Ниту Една Повеќе. Ова подолу се некои од коментарите. Е ова жени нека ви влезе во глава веќе еднаш, ете запознајте се со кој живеете, кај кој пазарувате, кој ви е брат, татко, тетка, стринка, комшија.... (секоја чест на исклучоци). Препуштени сме сами на себе, мислам дека време е сите до една да станеме Пале втори дел.
Ако имаш вујко владика и ти ке бидеш поп,така идат вработувањата у црната Македонија наша. Коа треба да платиш за да станеш полицаец, шо очекуваш повеле???
https://newz24live.com/nova-semejna...4MLlQQ-ig0fOQC6DSU_aem_6XZgNQzqln1Pp19__5Hlmg и ајде сега... нема крај на ова изгледа
Овие се ФБ Ботови. Не верувај во све што ќе прочиташ на нет. Обични лажни профили за користење партиски напади во коментари.
Еј, шо се нема да измислите само за да скриете дека мразите жени и го мразите феминизмот ( читај женските права) . Машкиве глупости ви немаат граници.
Напротив обожавам жени и ве поддржувам сите вас тука на форумов против него. Затоа и досега не сум искоментирал ништо. Само нели е малце чудно што ботовите погоре на скринот се активираат баш на секоја несреќа за препуцување партиски?
Сашо е тежок акреп, фрустрациите му се поради сексуалната апстиненција, а апстинирањето не му е поради сопствен избор, нормално.
Мене ме разочара Сашо Тасев, шо брани и шо не се брани, а ме изненади Платнар да не пише некоја досмислица, пошто Чарли Кирк 10 дена го плачеше.
Какви коментари а сликани со жени до нив. Колку глупави размислувања, ми се гади со какви луѓе го делам воздухот.
Јас конкретно ништо, долго време овде нема држава.Препуштени сами на себе, да не даде бог да треба да те брани државава, или да те лечи.Ете на протест денес, двајца без тројца, секоја чест за жената со малото девојче.Овде веќе нема ни емпатија ни ништо.
Клошар, мислам дека беше во здружение бојкотирам, па со Палевски, па нешто се караа како стрини по стримови.Со многу конзервативни ставови и забеган со политики, му го посетив сега профилот на фб, лечи комплекси на сметка на убиено девојче, и тоа е се што треба да знаеш за тој нечовек.
Има кај неа во highlights за убиецов, ставала сториња, сториња. Очигледно паднала на неговиот "шарм". Страшно... Ова што се деси е катастрофа, а уште колку вакви девојки и жени ги има што поминуваат низ ист или сличен пекол... Ама штета што толку државата ни е способна за решавање на вакви случаеви кој претходно се пријавени во полиција...
Се траска од земја нешто, три месеци се познавале и сега глуми лудило. Баш сега ја отворив и гледав сториња и искрено ме изнервира. За дечково не може од глава да ми излезе и искрено колку и да не се родителите криви у случајов се. Знаеле за Росица, ништо ме превзеле. Некаде прочитав и дека некоја од претходните девојки уште многу одамна исто пријавила на мајка му, значи она буквално знаела се и си ќутела, го изигнорирала и фактот дека нешто му фали на синот , исто како и мајка му на Васо. Па уште и професорка била, абе мрш…