Е овој случај нема да се заташка како случајот со Пластичарска каде што беше згазено 2 год. дете... Сепак тогашното дете беше Ром а сега згазената особа е Македонка....
https://newz24live.com/koj-e-57-god...qOkXNUvrfjeCH2pjPJ_aem_D_RHPUdg_fOQkOlmTbe_dQ Има ли некаде иницијали на овие ненормалниве? Верувам ги кријат ради нивни деца..
Не мора да го објавуваат. Ќе се расчуе меѓу народот. Сигурно го знаат во Неготино. А кога ќе го дознае јавност, затворот ќе му биде најмалата казна.
Имале среќа што е висок плафонот, барем според сликава што е споделена. Иако можело и завесите да ги запалат, неизживеани. И озбилно што адреналин/задоволство им овозможуваат овие уште никако да сватам.
Среќа што немало поврдени Арно што им текнало да ги забранат прскалките. Прво Кочани, после Швајцарија. Што е следно? Аман, доста беше веќе.
Боже, не ми се верува! Пред некој ден го читав Тихомир Јанчевски, сега кога прочитав, шок! Дури неколку пати препрочитав да не сум грешка?! Што се случи, што се случува со ова време/невреме
Леле и јас се запрепастив сега… мн ми падна криво, летово го видов последен пат на промоција. Нека почива во мир, голем човек
Нека почива во мир. Чат пат знаев да си отворам кај него на фејсбук профилот и да си читам. Често објавуваше песни и извадоци од неговите книги. Фала Тихо за секое стихче.
Пред некое прочитав и така си останав. Не знам (до) што е, ама и Славица почина пред некое време. Многу значајни луѓе за македонската книжевност!
и јас мислам дека е нешто што видел од некаде. Амапа тој што снимал.... јас би оставила камери би прекинала вакво однесување.
Им го одземале кучето и ќе бидат казнети. Кучето не го ни вакцинирале, немало документ, небило чипирано..
Или со него... Среќа што им го одзеле ,кучињата памтат и кога најмалку се очекува враќаат. После ќе биде леле мајко кучево агресивно станало.