Кутрите мали дечиња.Незнам каков профил на личности имаат овие родители ама здрав и совесен човек нема да остави три мали дечиња - речиси бебиња сами. Дали некој ќе одговара или не , тие мали невини и кревки дечиња починале на страшен и бизарен начин.Срце да ти пукне. Зар цела продавница ќе купат па двајцата заедно отишле.Кои глупости човече.Тоа не се деца згрижени од родителите.
Ne ne tuka nesto ima somnitelno da se vo druga drzava ovie neodgovorni roditeli za nemarnost I nevnimanie na decata a vo nasatacudesna zemja nisto
Жално и тоа премногу. Не можам да замислам како им е било за време на пожарот додека се биле сеуште живи, кутрите дечиња. Нека ми просте Господ но не е за секој дете. Како можеле да ги остават така сами, со кој мозок и дали воопшто имаат мозок. Што видов снимка воопшто таткото не е потросен, него му е важно повеќе куќата што изгорела, а за децата кому му е гајле. Не е само напрај деца и остави ги, па дали ќе бидат живи или не не е важно.
Е тоа не знам, но голема е веројатноста да се биле заклучени бидејќи ако се биле отклучени ќе можеле да избегаат и да се спасат.
Каква трагедија беее Не можам ни да пишувам... само се нервирам. пс.Лилз, стави дел од текстот во постот, да се знае веднаш за што е.
Не сум верник, ниту суеверна, ама на празников обавезно некој се дави Греота за девојчето, фирмата мора да сноси одговорност, иако загубата нема цена
Да си го изгубиш детето на вакво место и начин... Остана езеро може повеќе од година дена, ниту фирмата ниту општината се зафати околу ова. Да речеш не се гледа, а на сите пред нос. Срамота. Како не се најде некој да му спроведе контрола на Жика, од кај никнаа фирмиве што се изнаправија згради низ општинава. Отиде детенце сред бел ден сред населба на ваков начин. Не ми се ни пишува од жал и од мака.
А ако случкава има натприроден карактер, што мислите дека ја предизвикало? Разлутениот дух на Св. Наум? Нема никаква смисла. Колку да се каже нешто.
Значи убаво кажав дека не верувам во такви нешта, меѓутоа останало од стари ова верување, посебно во регионов. И еве неколку години по ред се случува да се удави некој...Случајност е де