Нас итно ни е потребен закон за фемицид, и таков постои во Италија. Значи секој фемицид да се казнува со доживотен затвор. Од каде им доаѓа толкава омраза према жена!!!???
Овој случај ни е доказ колку неспособно е нашето МВР. Убиецот да биле некој интелектуалец,па да прикривал докази,па да не можат да го откријат. Овој со АјЌу колку собна температура... Воопшто нема да ме изненади,да дојде ден,народот да ја земе правдата во свои раце.
https://www.slobodenpecat.mk/nasiln...bQSHpGjzmiA-5N17tQ_aem_BhLK4pv9u4IJqDqJnTVn_Q Нов случај... Колку е тешко да се чита сето ова. Мислам дека стомак веќе ме боли од секоја нова вест како да се работи за моја блиска личност. Еве тука е повторно потфрлување од системов, зошто не го процениле уште од прва колку е ризичен насилников да го повтори дејството уште кога покажал насилно однесување.
Каков естраден потенцијал имаат овие како семејство. Да беа у УСА, сега ќе имаа сопствено реално шоу, не знаеме да си ги искористиме талентите, штета. Чудно како Ландов не ги викнал у поткаст.
Зошто ? Јас неофицијално дознав дека таткото сега украл крави на некој друг што си ги чувал и му ги заклал, не знам зошто нема затвор за луѓе кои што убиваат туѓи животни, треба како за убиство да си одговара.. Може човекот од тоа млеко живее овој оди му ги убива..
https://fokus.mk/identifikuvana-i-chetvrtata-zhrtva-vo-nesrekata-na-obikolnitsa-ima-20-godini/ Уште колкумина треба да загинат за да се сфати дека ни требаат многу построги казни?
Има, ама после одредена возраст вадат лекарско. Докторите што му дале дозвола да возе камион со приколка треба да се испитаат
Повеќето вработени што издаваат лекарско се исто така за лекарско колку грешки ми направија кога вадев дури ми се случи ај нема врска да те боцкаме за шеќер беше мислам , ќе пишеме немаш шеќер дека им реков не сум имала проблеми со шеќер , за психијатар исто ај делуваш нормално мизерија е се .Каква трагедија ни криви ни должни така да ти отиде животот поради туѓо невнимание
Ајде, сакам да се симнам од планетава, доста беше. Или со времеплов да отидам во период кај што нема да читам и слушам за будали.
Доказ дека деца се раѓаат ради реда, без вистинска желба и љубов. Тој изопачен педофил, "мајката" бетер од него. И не е страшно што намален наталитетов во државава.
Се ужаснав кога ја прочитав веста. Во моментот кога ја силувал девојчето имало 13 години. Болесник. Имам познаници таму, велат човекот не е ни приведен, само мајката.