Обвинителството ја осуди жената шо ги уби сопругот и свекорот, на 7ипол години затвор. Па добро бе мајката, зарем толку немаат грам свест и човечност овие бе? Зошто да ја осудат жената кога тоа било во самоодбрана? Кога жената била со години малтретирана од нивна страна? А овие шо малтретираат жени ги пушќаат со условни, мал престап било тоа..... Мрш ѓубриња.
80 годишно копито силувало 14 годишно момче во Валандово?! Животот му го уништил фосилов со една нога в гроб. До кога ова ќе се дешава? Најстроги казни мора да има.
Абе нели порано педофилите јавно се објавуваа на некоја страна? Од кога дојдоа првиве Северни на власт, како да ја снема таа опција или се лажам...?
Toj fosilot od 80 god si teral kjeif bolen, I unistil eden zivot na 14 god momce. Koga drzavata nema soodvetni kazni, togash tatkoto da go egzekutira No I toa ne e dovolno ako roditelite se siromashni I nemaat pari za odbrana. A pedofilot na 80 godini koj znae kolku deca iskoristil a ne e prijaven.Na 80 god takvo libido da siluva dete ,sigurna sum ne mu e prvpat ,tuku samo prv pat e prijaven.