*Човек без една рака влага во продавница и вика: - Извинете, ова е second hand shop? Не бидете расисти, сакајте црн хумор!
Што добило глувонемото сакато детенце со канцер за роденден? - Сида од татко му. Мамо дали сум јас посвоен? Шо си мислиш тебе ке те одберевме да можевме да бираме Како гласи темата на докторската дисертација на Хитлер? - Влијание на Евреите врз глобалното затоплување на Берлин. Каде сиромашните родители ги носат децата за роденден? На гробишта - да дуваат во свеќи Мајката на браќата Матиќ била брза кучка Зошто на 7-годишно дете од Чернобил му паѓаат очите? - Зашто тие му се млечни. Две тинејџерки во парк. Им се приближува педофил и им дава бонбончиња. Утредента пак истото. И така цел месец. И вели едната на другата разочарано: “Додека да не легне овој, ќе фатиме шеќер...“ Саша Матич некоја девојка - инвалид ја поздравил со песната: Стани моме да заиграш да те гледам весел јас... и онака ќе одам во пеколот
Сестра: Докторе докторе, надвор има пациент некоја машина му ги отсекла двете нозе. Доктор: Кажи му нека влезе.
Сев шетаат татко и дете покрај излози, поминуваат покрај една сталкарница, детето му вели да таткото: тато, купи ми колачиња. -покажи ми кои. -па, тато, немам рачиња. -еее, нема рачиња, нема колачиња!
Бебе на: 200 степени во рерна: Жарко 300 степени во рерна: Огнен 400 степени во рерна: Дим4е 500 степени во рерна: Ангел.
Двајца пријатели прават муабет: - Знаеш ти дека јас и господ сме баџанаци! - Е, од кај сега ти и Господ баџанаци. - Епа го знаеш Рамче. - Го знам. - Рамче имаше две ќерки, едната ја земав јас другата Господ
По прегледот, пациентот гледа дека лекарот е загрижен па прашува: - Докторе, може ли да ми кажете што ми е? - Хмм, не знам, не знам... - Па добро, кога ќе знаете што ми е? - Па, најверојатно утре... по обдукцијата. Иначе мислам ова дека го имаше и во една "епизода" на солзи и смеа
Се сретнуват двајца другари едниот верник а другиот сатанист и верникот го прашува сатанистот.. -Шо му зеде на девојката за 8 ми март? -Сатанистот: ДУШАТАА Една баба продавала јаболка на пазар: - Ајде јаболка од Чернобил, ајде јаболка од Чернобиил... Поминува некој човек и и вика: -Бабо, ти си луда бре, не викај така - кој ќе ти купи радиоактивни јаболка ? А бабата му вели: - Купуваат синко, купуваат, те свекрва за снаа, те снаа за свекрва... Што е црнец во пубертет?-Чоколада со лешници!
- Ана има 4500 пријатели на фејсбук. За два дена ја додадоа уште 400. Што има Ана? Одговорот ќе гласи: - Ана има прововокативни слики.
Си играле две деца на улица, поминало комбе и го згазило едното дете, а другото што се спасило прочитало на комбето: -ПЛАЗМА, НЕ ТЕ ПУШТА ДА ПОРАСНЕШ!
Дете од Чернобил се враќа од школо дома и и` вели на мајка си: -Мамо, научив да бројам на прсти. -Е ај да видам. -1,2,3,4,5,6,.................,100,101,102....