Здраво, веќе неколку недели имам нагон на почесто мокрење отприлика на два часа кое што не е придружено со болка и печење. Пред неколку месеци добив ешерихија коли, но тукушто направив уринокултура и наодот беше негативен. Некои надворешни знаци на гениталиите немам, а ниту пак значителна количина на исцедок. Чувствувам само блага болка во тој предел, но многу сум загрижена и ми треба некој совет. Фала.
Sto se sluci posle dali ja ostranivte leukoplakijata i jas imam i treba da ja ostranam. Ako ste ja ostranile i ste go pominale toa dali bese bolno ozdravuvanjeto i kade go napravivte toa ?
И јас го имам истиот проблем цело време ми се моча.Многу е тешко ко ќе сум излезена ми се моча и дури да најдам вц морам да се воздржвам.Па ми се смејат зошто толку често сум одела во вц.И јас пиев апчиња Цитерал ми помогнаа,но повторно ми се повтори инфекцијата.
Proveriv bakterii i infekcii se mi e vo red,znaci e od nervna napnatost.Dali nekoj imal problem so cesto mokrenje a voedno i kontrakci dolu ? Probano b6 magnezium b kompleks
Дали некој има идеја зошто би често мокрела, не е шеќер, немам бактерија во урина? Никогаш не се чувствувам доволно испразнето и цело време ми се оди, докторката сакаше да ми препише антибиотици јас одбив затоа што ништо не се појави на проверка, ама навистина нервира, сакам чаре.
Znachi istiot problem go imam, skoro godina se macham, imam kako pritisok vo beshika ( potreba za vo wc ) kje ispijam golema kolichina na voda i go snemuva, denta ako ne vnesam povekje technosti povtorno mi se javuva istoto chuvstvo..napraviv eho na bubrezi, beshika, okej mi bea isto i urinokulturata..