Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Е можеби си во право,дека треба да не пишува така,но да ја оставиме нека и помине и јас бев таква од почетокот,ама ај после си ги смирив страстите што би се рекло. :D

2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.894
    Допаѓања:
    89.419
    Ќе се замешам и јас затоа што морам да кажам ,не не треба ние да се срамиме што имаме такво мислење за неа ,таа самата се претставува во вакво светло затоаи така мислиме ,зошто некој за мене нема негативно мислење ,на што личи навредувањето и колнењето на невини луѓе ? Навистина не е убаво овде сме да се искажеме но сепак тоа нека биде со граница.
    Дримке верувај дека сите имаат проблеми во животот падови ... на никој не му е се розево ...
    Но таквиот однос кон невини луѓе па и на виртуелен начин е е добар ...
    Животот е пред нас а ти со твоите 12 години верувај ни делче не си осетила од оние кои се на 18 и 20 години... разбирам секој си има своја тежина на се ама на 12 години да имаш слично мислење како нејзиното извини ама навистина треба да ти недостига нешто... ајде таа поминала тинејџерство си фатила дечко проблеми со невработеност училиште .... а ти ? Што ти имаш осетено на 12 години тоа што само те исмејуваат ли ? Верувај тоа е најмал проблем ВЕРУВАЈ ... има уште милион работи што ќе ги искусиш во иднина ...
    Не те напаѓам со оваа туку најдобро намерно ти кажувам мое мислење ...

Да не бидем ептен офф топик ќе кажам и јас за Силвер.Е мислам беше,имав лошо мислење т.е мислев дека се занесува и дека е премногу самоуверена но со читањето на нејзините мислења сватив дека девојката е искрена и се цени тоа што е и што го има :)

3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Скратено кажано животот е суров,само ти треба да ја најдеш добрата точка на гледање ..Биди оптимист!И јас не сум имала нешто добро,ама не окривувам никого за тоа :*

На erica му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Знаев дека ќе ме цитирате,иако напоменав да не ме напаѓате,ај добро,да вики ме исмејуваа и уште потешко ми е тоа што немам друштво,седам дома како утка и мајка ми и татко ми понекогаш дури ми викаат шетај девојче,а јас со кој да шетам ете тешко ми е немам со кого,една другарка имам која што во последно време почна да ме разочарува,ајде да прекинеме со дискусијата,секој си кажа тоа што имаше да каже и готово. :)
    И да самер се трудам да сум оптимист колку што можам повеќе,ама има денови кога не можам да сум оптимист,ајде може од пубертетот е. :geek: :D

5. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    23.381
    Dream-Girl се кажа!Многу убаво ви објасни,кој не преживеал неможе да знае!!!

На Maria.Vampire му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.583
    Допаѓања:
    40.012
    Dream-Girl незнам зошто секоја дискусија ја разбирате како напаѓање. Човек не може совет и мислење да ви даде, а да не го разберете како напаѓање.
    Ниту те навредив, ниту ништо.
    Ме иритира тоа што си го напишала срам да ви е. Како нас животот да не галел, како да не сме имале проблеми и нервози, како нас никој да не не малтретирал во текот на животот.
    Јас како дете сум видела многу работи кои не сум смеела да ги видам, сум доживеала многу работи кои не сум смеела да ги доживеам на мои години.
    Тоа е.
    Не е клише реченицата "Она што нема да те убие, те прави појак".
    За тебе конкретно ќе кажам дека те разбирам, сум поминала низ тоа што го поминуваш ти, сум пишувала низ форумов дека сум била сама па и во најтешките моменти. Другарките ги немало никаде.
    Нејсе, муабетот беше за смајли. Неможеме ние да се срамиме заради нејзини постапки. Она треба да се срами. За се во животот има граница па и за нејзините клетви и навредувања има.
    Сум се нашла јас на една тема со неа, сум видела како размислува. А сум го преживеала сличното како она.
    Неможеш ти со 12 години на некој од 20+ да му кажеш да се срами, не затоа што е некултурно, туку затоа што со текот на годините и сама ќе видиш.
    И не го сфаќај ова како напад, туку како дискусија и нешто како совет од постара личност од тебе која поминала нис сето тоа.

На XstrongerX и ariela09 им се допаѓа ова.
  7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Cka. :) Ама мислењето ми се смени кон многу подобро. Мислев дека е ладна, бесчувствитела, се’ сака да е по нејзино.. :D Ама набрзо видов дека речиси во се’ се сложуваме. Имаме многу слични карактери, па ако размислам подобро, да се гледав оддалеку и јас прво ќе мислев дека сум ладна, бесчувствитела и се’ сакам да е по мое. :D

Сакам воедно и да ја поздравам, една од најдобрите феминки на форумов. :*

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.396
    Допаѓања:
    42.136
    Не знам зошто ама имав негативно мислење за MandyLane, не дека нешто конкретно ми имаше згрешено, а и секако тоа не е можно, зошто не си правам претпоставки за луѓе се додека не ги запознаам лично.
    Ама од каде ми се појави тоа неубаво чувство во врска со неа поим немам.
    Сега можам да кажам дека ми е една од омилените форумџики и уствари криво ми е што сум имала погрешно мислење.Сори Мandy но хард филингс :wasntme:

Исто и за Самрлавр, еве јавно и се извинувам зошто ја нападнав во темата Модни критики, првин ми делуваше она дека е надмена и дека само кажува совети а уствари поим нема и ме иритираше што на сите има наоѓаше маани.Сега дали таа стана поблага или е тоа што подобро ја зачитав и ми се допаѓаат нејзините мислења и увидов дека уствари стварно има сенс за мода.Така да сега ми е сосем океј и редовно си ја читам.

9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.902
    Допаѓања:
    132.727
    Јас генерално за сите имам позитивно мислење, освен за оние кои се дрзнат во лични пораки да навредуваат.
    Најчесто не читам од кој е мислењето, го читам мислењето, па многу често може да ми се случи на една тема со некоја пуздер да се направам, а на друга да и кажам дека е супер :) Не е дволичност, туку сосема е нормално со некој да не се служуваш во се и сосема е нормално е со некој да се сложуваш во се.
    Кога ке размислам подобро, За Реинбоу имав неготивно мислење, кое се смени на многу позитивно, кога видов како изреагира во некои ситуации и како знае да смири ситуација.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Биле15.
    Значи девојчево од кога се зачлени мислев дека е фино,добро,се,се,се...Ама од кога почна повеќе да пишува,мислам дека мислењево ми се смени тотално за нејзе.Значи незнам не сум видела на форумов форумџика по желна за карање,за правење слон од мравка,и некоја да се изразува со толку нападни зборови во стил - која си ти,вие сте ментални,сите сте ментални,блаблабла,па после следува и тоа што девојкава има желба да нема татко,и што мисли дека ќе умре од секоја болест,па и од полицистични јајници .Незнам дали е се ова глумење,и потреба за внимание,ама се полош и полош однос има од ден на ден со сите на форумов.Можеби и не е така,ама мене искрено ми е една од форумџиките што ми оставиле најнајнајлош впечаток на форумов,сепак секој си има различно мислење.

На Golden, LittlePinky, sofijanoka и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    23.381
    Queen-Elena
    -Мислев дека е арогантна и дека мора да биде како што таа мисли.Ми се смени мислењето,сфатив дека е всушност забавна,интересна и опуштена.И тие мислења за што мислев дека она е арогантна,сфатив дека всушност тоа е нејзино мислење.
    tinkerbell
    -Мислев дека е исто така арогантна и сака да навредува,но сфатив дека е баш мила,и е една од покавлитетните форумџики.

:)

12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Искрено, за никој не сум имала ниту пак имам некакво мислење, па сега да го сменам. Во главно не се замарам до толку. А за оние што читав дека имале погрешно мислење за мене, би рекла дека сум истата. Тоа што веќе не пишувам во темата не значи дека сум се променила :D

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Јас за никој немам мислење...

14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Искрено ако размислувам убаво, сите како што сум ги проценила такви и си останале. Не би да се фалам, ама имам голема дарба да проценам луѓе. :D Некој огромен пресврт во мислењето не ми се случил досега за ниедна членка. Ќе видиме понатаму. :)

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    Јас нема да го откријам името, од почеток мислев дека е многу добра девојка, фина со интересни мислења. На секој мој пост пред некое време имаше реплика,и не само кај мене чачкајќи по нејзините мислења сфатив дека не е само кај мене и кај другите е нешто слично,особено во темата за X factor Буквално ми се чини дека да и бев поблиску ќе ме отепаше, арно шо не се закачкавме по пораки оти то е :wasntme: Стално јас не сум во право, и не знам шо јбг не можиме сите исто да мислиме ко неа ;)
    На игнор ми е клаена и ако се препознај, ме заболе одoздола по нагоре :wasntme: ;)

На 4rever.unique му/ѝ се допаѓа ова.
  16. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Κаκо јас да сум го пишала ова, особено за Lilit :^).

17. troublesome

troublesome Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Азиска стршленка - мислев дека е некое позитивно девојче, сега мислам дека изведува и глуми нешто.
    Дејдрим - досадна, пишува премногу долги мислења, есеи, реферати, состави, ако има поента, нека ја напише, не цел ден да читаме на форумот.
    Ариела09 е тупаџика и мислењата делуваат да не речам глупаво за да не навредам, самите најдете го зборот.
    Пред да помислите да ме бришете видете овде колку пати се спомнува зборот тупаџика и досадна.
    kafe-muabeti/forumdjiki-koi-ja-odbelezaa-2013-t20007/40.html?hilit=%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%B0#p1932389
    Не сакам да ме цитирате и да ми скокате, си го кажав мислењето.

18. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Па глумица сум,да :D Која претстава сакаш да ти ја изведам? :D
    Бакнувам такви верни фанови :*

На Madam-A, tessie, BelieberYeahh и 2 други им се допаѓа ова.
  19. troublesome

troublesome Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Верен хејтер, лоша ти е глумата. И не ме цитирај.

20. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    U mad bro? :D
    И може да ти кажам нешто во името на цел форум,онака искрено? Ко ти што плукаш по сите,да видиш како е да ти се исплукам у фаца? Ако некоја е досадна и тупаџика на форумот,тоа си ти. Не ме изненадува тоа што викаш дека си ми хејтер,бидејќи во ДНК ти е да ги хејташ сите. Не ми е гајле што те навредувам,заслужуваш. Бидејќи ги имаш навредено сите на форумов. До толку ли никој не ти чини? Престани да шириш негативност. И не,не ми е мило што те навредувам сега,ама веќе на сите преку глава си ни дојдена. Можеш да кажеш мислење,ама да навредуваш веќе не е во ред. Тоа што си на анонимен форум не ти дава за право до толку да се силиш.

На Sanjichka007, tessie, BelieberYeahh и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.