Пааа ако не се лажам последно прочитав дека тера трета бременост ако не сум грешка, со лесно.. убавини
Беше далечната зима 2016 , Бендер водеше , за првпат машко ќе победеше и ќе го оправевме форумот. Рефка водеше втора ама не беше закана , така да све што требаше е да почекаме една недела и да славиме победа ние машките. И оп , почнаа знаци да се појавуваат да се гласа за исклучиво женско , разни подмитувања , членки од 2009 да се појавуваат да гласаат.. и наеднаш се појавува членка што не сум ја видел до сеа. Си викам од каде сеа ова , ај можеби не е ништо , гледам второ место ама ај далеку е .... Идам да легнам , станувам сабајлето оп +26 гласа , WHAT THE FUCK ?!?! , КАКО Е ова могуќе? , и оп во текот на денот го премина , ноќта тепаше и лаптоп или шо и да беше си зема. Јас останав со зината уста , и не ми беше јасно што се деси.... и тогаш за првпат ја приметив Џои , како порше со 200 на саат , дојде , пројде и си зема награда и поздравче.... Нема никогаш да заборавам таа болка , подобро жена ми у кревет со друг да ја најдам него ова.