Најпрво здраво и срам ми е ова да го прашам но морам бидејќи доста се испаничив.Утрово кога се разбудив имав толку силни болки во стомакот и отидов во WC и пролив викам добро и 3 пати отидов,но во текот на денот исто чуство како за пролив но не безбоен секрет како плунка како вода и се загрижив доста незнам што се случува. Ако некој знае да ми помогне доста сум загрижена! Ви благодарам,однапред
чуден секрет од анусот Си исфрлала само вода. Цревата ти биле тотално празни ради дијареата што си ја имала цел ден. Не е страшно само не дозволувај да дехидрираш, пиј повеќе течности, супа, двопек, и ако имаш дома сушена кора од калинка направи си чај, најдобар природен лек против дијареа. Ако не, купи си Линекс.
sekret od anusot Ко прво ова не е гинеколошки проблем, ко второ чаре, веројатно се работи храна некоја која си ја јадела, можеби си била и болна, па шлајмови, мрсули кои неретко знаеме да ги проголтаме најчесто ги вадиме преку фецесот. Е сега пошто имаш пролив веројатно си се стаила на диета па поради тоа немаш што да исфрлиш, а цревата се иритирани и го исфрлаат тоа што останало, ако не е продолжено, односно ако не престане до утре оди на лекар, но немој на Гинеколог, обичен матичен лекар може да ти помогне. Дотогаш сува храна, банани, чај од нане и одмарај.