Форумџика на годината

Чуден секрет од анусот

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од jarec07, 11 ноември 2012.

1. jarec07

jarec07 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Најпрво здраво и срам ми е ова да го прашам но морам бидејќи доста се испаничив.Утрово кога се разбудив имав толку силни болки во стомакот и отидов во WC и пролив :) викам добро и 3 пати отидов,но во текот на денот исто чуство како за пролив но не безбоен секрет како плунка како вода и се загрижив доста незнам што се случува. Ако некој знае да ми помогне доста сум загрижена!
    Ви благодарам,однапред :hai:

2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    чуден секрет од анусот

Си исфрлала само вода. Цревата ти биле тотално празни ради дијареата што си ја имала цел ден.
    Не е страшно само не дозволувај да дехидрираш, пиј повеќе течности, супа, двопек, и ако имаш дома сушена кора од калинка направи си чај, најдобар природен лек против дијареа. Ако не, купи си Линекс.

3. jarec07

jarec07 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    чуден секрет од анусот

ti blagodaram Kitten mnogu pozdrav

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.322
    Допаѓања:
    102.900
    sekret od anusot

Ко прво ова не е гинеколошки проблем, ко второ чаре, веројатно се работи храна некоја која си ја јадела, можеби си била и болна, па шлајмови, мрсули кои неретко знаеме да ги проголтаме најчесто ги вадиме преку фецесот. Е сега пошто имаш пролив веројатно си се стаила на диета па поради тоа немаш што да исфрлиш, а цревата се иритирани и го исфрлаат тоа што останало, ако не е продолжено, односно ако не престане до утре оди на лекар, но немој на Гинеколог, обичен матичен лекар може да ти помогне. Дотогаш сува храна, банани, чај од нане и одмарај.