Имам тенко влакно, не толку густа коса, а на периоди косата повеќе ми паѓа. Веќе одредено време користам шампон од коприва по препорака, но не забележувам резултат. Читам многумина го препорачуваат овој на Фитовал, па сакав да прашам некој кој имал искуство со шампонот да сподели впечаток. Спојлер Дали го има во сите аптеки и дали има ефект од шампонов?
Пред околу месец купив шампон и масло од argan oil. Ги платив скапо, убави се, ама не сум нешто ептен воодушевена.
Pomos za ostetena kosa Imam dolga i kadrava (ne bujna) kosa i pravev Sombre i od blansot mi stana metla i nemozam da ja isceslam i epten mi e suva. Sakam da ja sisam ali prvo da probam moze so nekoja maska ili shampon ke ja sredam. Inace veke 7-8 god koristam Elseve na Loreal shamponot (zlatniot sea, a porano rozeviot) i poslednive 2mes primetiv i mnogu prvut, dodusa maz mi mi primeti Sovet?
elseve samponite ne se kojznae kolku efikasni osobeno za ostetena kosa probaj ako mozes da najdis nekade vo frizerskite saloni sampon i maska od makadamija
јас користам шампон и кондиционер од евелајн еве го шампонот а ист ваков е и кондиционерот, а од балеа за после бањање користам спреј што се нанесува на мокра коса и ја прави мека и убаво се расчешлува
Можеби имате некаде пишувано за ова ама неможам да најдам. Си купив шампон, мислам Силвер се викаше, за неутрализирање на жолтилото на косата (бидејки сум плава). Ме интересира дали некој го има користено и дали можам секој ден да го користам? И да ми препорача некој маска ефикасна за плава коса, многу ми е оштетена Благодарам
toa ti e kako preliv za kosa na siva boja... podobro zemi si ehoton od slovenska firma 160 den se redi vo pumpica i se prska kosata posle sekoe kapenje dodeka e vodena. ke prasas vo parfimerija gi ima vo nekolku nijansi viserna siva i dimna mislam..
a za maska mackaj kokosovo ladno cedeno maslo dvapati nedelno navecer pred spienje i legnuvaj so najlonska kapA... sabajleto izmij ja so sampon .. ekstra ... podobro e od bilo koja maska
Моментално користам Dove Oil Care, а маска на Лореал, исто и спрејот за коса ми е Dove, и сум презадоволна ми ја прават косата мека и преубаво мириса.
Ги пробала ли некоја новите шампони и регенератори на Dove? Во ДМ неодамна ги забележав портокаловиот и плавиот, па некако се мислам дали да земам регенератор. Плавиов ми звучи доста примамливо.
Јас го користам портокаловиот регенератор и ми е нешто најдобро што сум го пробала во последно време. А планирам деновиве да си го купам и шампонот.
Jas go koristam samponot od kopriva na Ilirija bidejki e po blag t.e namenet za pocesto mienje na kosata, ja mijam na sekoj vtor den ponekogas i sekoj den, i odkoga pocnav da go koristam mi ima potporasnato kosata, ne ja susi voopsto ja pravi sjajna i pogusta na izgled. A regeneratorot go koristam ovoj vo sprej od Gliss veke dve godini
Веќе некое време употребувам шампон коприва, а дали некој може да ми препорача некој пошто овој некако многу ми ја исправува косата и електризира. А имам сува коса и не многу густа, таква ептен мека ми е